Reacţia lui Marius Şumudică după dezvăluirile din ProSport. Ce replică i-a dat lui Duckadam, după ce Porumboiu i-a dictat schimbările: “Domnia sa este la nivelul de breloc”

0

Antrenorul lui Al-Shabab, Marius Şumudică, i-a dat replica preşedintelui de imagine al

Antrenorul l-a “înţepat” pe rivalul său de la FCSB şi l-a anunţat că nu i se dictează schimbările: “M-am gândit mult dacă are sens să-i răspund, mai ales că suntem în Postul Paştelui. Din păcate, nu pot să tac pentru că mă deranjează mult! Una, două, domnul Duckadam mă atacă. Probabil că sunt bun, dar chiar aşa i-a terminat pe toţi în ţară pe care să-i atace? Spre deosebire de mine, este o fostă glorie a fotbalului mondial, iar pentru asta jos pălăria!

Dar acum, la cei 60 de ani pe care tocmai i-a împlinit, eu încerc să-mi creez un drum în antrenorat, iar domnia sa este la nivelul de breloc. Pentru că asta este! I-aş ura şi la mulţi ani, că merită, dar nu cred că se bucură de urările mele, aşa că n-o fac.

În schimb îi transmit să-şi vadă de ale sale, să nu mă mai atace. Nu sunt vreun Capello, dar schimbările nu mi se fac. Eu vorbesc cu patronii, am relaţii ok, dar nu mi se dicteează în timpul meciului pe cine să scot, pe cine să bag.

Îi am martori pe Edi Iordănescu şi pe Daniel Stanciu, care erau lângă mine, că la meciul ăla le-am spus că-i bag pe Sburlea şi pe Stanciu la pauză şi schimb sistemul, trec în patru fundaşi. Iar Edi chiar s-a împotrivit. E Postul Paştelui, sunt convins că şi Edi, şi Daniel, dar şi domnul Porumboiu nu au cum să spună altceva. Eu am făcut schimbările!” , a spus Şumudică pentru DigiSport, înainte ca

să ia legătura cu Adrian Porumboiu.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/reactia-lui-marius-sumudica-dupa-dezvaluirile-din-prosport-ce-replica-i-a-dat-lui-duckadam-dupa-ce-porumboiu-i-a-dictat-schimbarile-domnia-sa-este-la-nivelul-de-breloc-18054889

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here