“Bipolar” – un nou album al artistului vasluian Jack-P

0

NOU… Jack-P, artistul vasluian care a compus anul trecut o melodie special pentru Liviu Dragnea, si-a lansat un nou album. Se numeste “Bipolar”, si dupã cum el însusi povesteste, nu este doar o adunãturã de piese, este o poveste pusã cap la cap, o poveste de viatã. Albumul cuprinde 14 piese, care mai de care mai inspirate din viata artistului: “Amintiri” (Intro) feat. Klaus, Yonny&Bãiatu’, “Tu cu tine”, “În cãutarea fericirii” (Partea a II-a) feat. Alkogang, “Bonnie si Clyde”, “A cui e vina?” feat Alberto B, “De Crãciun”, “Dans” feat. Bãiatu’&Sherza, “Demonii tãi” (Depresia), “Diavol” (Nu credeam cã te voi iubi), “La noi în tarã”, “Mi-e mai bine fãrã tine”, “Noiembrie”, “Yo soy bien loco” si “Confesiuni” (Outro) feat Klaws&Arti.

Dupã lansarea acestui album, artistul a anuntat cã în perioada urmãtoare se va concentra mai mult pe partea personalã. “Nu este un proiect extraordinar din punct de vedere al sound-ului, este un album de mesaj, dupã lansarea acestui album mã voi axa mai mult pe viata mea personalã , dar nu voi renunta la pasiunea mea pentru muzicã, voi mai lucra la piese pentru alti artisti si poate voi mai lansa si eu câte ceva. Le multumesc tuturor oamenilor care m-au inspirat sã fac acest album, pentru cã este un album “trãit”, nu inventat, am pus bucãti din mine în versuri, le multumesc de asemenea si artistilor care au fãcut parte din proiect si celor care l-au sustinut, în el se vor gãsi atât momente fericite, cât si triste, exact cum au fost trãite”, a explicat Jack-P.

Cine este Jack – P?

În viata realã, tânãrul se numeste George Mocanu, este absolvent al Liceului “Emil Racovitã”, precum si al Facultãtii de Filosofie si Stiinte Social Politice, specializarea Asistentã Socialã, din cadrul Universitãtii “Alexandru Ioan Cuza” Iasi. Îsi cîstigã existenta dintr-o muncã nobilã, aceea de a îndruma copiii pe calea educatiei. Lucreazã la Centrul Maternal din cadrul Directiei Generale de Asistentã Socialã si Protectia Copilului Vaslui si are grijã de peste 20 copii. “Îi ajut la teme si fac împreunã cu ei activitãti, cum ar fi sã îi scot afarã dacã e cald, sã joace fotbal, sau îi pun sã citeascã, sã joace sah, jocuri interactive, sã danseze, sã deseneze. Sunt copii care fac parte din familii sãrace sau monoparentale, eu le tin locul si de pãrinti, stau sapte ore pe zi cu ei, dimineata merg la scoalã si dupã aceea vin la centru, unde mãnâncã si facem activitãtile de care spuneam. Unii ne vãd ca pe niste modele, pentru cã îi pregãtim pentru viatã. Am luat decizia sã mã alãtur centrului deoarece îmi place sã lucrez cu copii si, pe lângã asta, am terminat si o facultate în domeniu – UAIC, Filosofie si Stiinte Social Politice, profil Asistentã Socialã. Dacã stai sã te gândesti bine, nu multi studenti din tara noastrã ajung sã lucreze în domeniul facultãtii pe care au terminat-o, si diploma o tin ca pe un fel de “premiu”, premiu care practic stã sã îl prindã praful”, a povestit tânãrul.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/%e2%80%9cbipolar%e2%80%9d-un-nou-album-al-artistului-vasluian-jack-p

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here