„Vorbim despre proiecte prin care se propun lucruri punctuale, de la rețea de apă și canalizare pȃnă la investiții în microferme sau ateliere”

0

Reprezentanți ALDE la nivelul întregului județ și premise reale de creștere a fiecăreia dintre organizațiile locale. Acestea sunt concluziile președintelui ALDE Vaslui, deputatul Daniel OLTEANU, care s-a întȃlnit sȃmbătă, la Centrul de Afaceri din Vaslui, cu colegii din structurile de la nivel județean și local, în cadrul ședinței Delegației Permanente Teritoriale a ALDE Vaslui.

Loading...

În urma discuțiilor, Olteanu s-a arătat mulțumit de modul în care se desfășoară activitatea organizațiilor locale, unde, pe lȃngă acțiunile specifice pregătirii campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din acest an, principala preocupare a liderilor ALDE rămȃn proiectele de dezvoltare care pot fi derulate în comunitățile vasluiene.

«Faptul că ALDE are acum reprezentanți în toate comunele vasluiene înseamnă două motive de a privi cu încredere în viitor. În primul rȃnd, există nu doar dorință de a vedea lucruri pozitive întȃmplȃndu-se, ci și implicare pentru a transforma intenția în faptă. Apoi, proiectul nostru comun, acela de a aduce bunăstarea în cȃt mai multe localități din județul Vaslui, are șanse de izbȃndă și mai mari pe măsură ce ni se alătură oameni pregătiți să arate de ce sunt în stare. Oricine e binevenit în mijlocul nostru, ALDE Vaslui oferă tuturor libertatea de a propune și de a-și asuma proiecte și, dacă acestea sunt realizabile, vor primi tot sprijinul și le vom duce împreună la îndeplinire. Singurele condiții pe care ni le-am autoimpus sunt responsabilitatea și respectul, în egală măsură față de vasluienii care ne oferă încrederea și față de toți membrii echipei noastre», a spus deputatul Daniel Olteanu.

Președintele ALDE Vaslui este încrezător că filiala pe care o conduce va reuși, în aceste condiții, să atingă obiectivele pe care Olteanu le-a anunțat încă de la venirea sa în organizație.

«Și eu, și colegii mei, vom continua în ritmul cu care deja i-am obișnuit pe vasluienii din comunitățile locale, cu întȃlniri de lucru săptămȃnale, unde avem ocazia să stăm de vorbă cu oamenii într-o manieră deschisă, despre cum poate fiecare să contribuie la binele său și al celor din jur. Vorbim despre proiecte prin care se propun lucruri punctuale, de la rețea de apă și canalizare pȃnă la investiții în microferme sau ateliere. Țin să le mulțumesc încă o dată colegilor mei pentru că am depășit cu succes etapa strȃngerii de semnături pentru candidații ALDE la alegerile europarlamentare. Eforturile tuturor, și în special ale primarilor care ne sunt alături, a căror susținere a fost una consistentă, au făcut ca mesajul nostru și al ALDE să ajungă la zeci de mii de oameni. Contez pe implicarea și mobilizarea tuturor pentru a ne putea atinge obiectivele asumate în numele organizației, ALDE să devină a doua forță politică din județ și una dintre primele cinci organizații din țară.», a mai spus Daniel Olteanu.

«Le-am transmis și colegilor mei că există anumite proceduri pe care trebuie să le respectăm, care îi privesc pe reprezentanții noștri în secțiile de votare. Vom face toate demersurile care țin de noi pentru a asigura buna desfășurare a celor două scrutinuri din 26 mai. Asta, deși este extrem de clar că această consultare publică pe tema interzicerii amnistiei și grațierii pentru corupție și a OUG-urilor pe infracțiuni nu este deloc utilă, fiind doar un artificiu electoral al președintelui Iohannis. Cu atȃt mai mult, faptul că întrebarea referitoare la ordonanțele în domeniul infracțiunilor și pedepselor vine în contradicție cu normele constituționale în vigoare – fapt recunoscut până și de susținătorii referendumului – dovedește încă o dată că interesul politic primează în acest demers al președintelui. Lupta împotriva corupției trebuie să continue și va continua în Romȃnia, fără urmă de îndoială, însă cu respectarea tuturor drepturilor și libertăților cetățenilor, nu așa cum vor unii sau alții, care azi declară că nimeni nu e mai presus de lege, iar mȃine vor ca doar o parte dintre cetațeni să fie egali în fața legii.», a susținut președintele ALDE Vaslui.

7 aprilie 2019

PARLAMENTUL ROMÂNIEI

CAMERA DEPUTAŢILOR

Birou Parlamentar Deputat Daniel Olteanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.