AJOFM Vaslui: Bursa Generală a Locurilor de Muncă

0

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui organizează, vineri, 12 aprilie 2019, “Bursa generală a locurilor de muncă“, la care sunt așteptați/așteptate să participe angajatori cu locuri de muncă vacante și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și oferței locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Angajatorii care doresc să participe la această acțiune sunt rugați să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situația locurilor de muncă vacante“, anexa nr.1 A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă” reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările și completările ulterioare, până în data de 10 aprilie 2019.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă și relații suplimentare persoanele interesate se vor adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, la sediul din strada Spiru Haret, nr.5, tel: 0235/369940, fax:0235/317717, e-mail:ajofm@vs.anofm.ro.

Angajatorii care au sediul in raza municiupiilor Bârlad şi Huşi pot contacta Agenţia Locală Pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bârlad cu sediul in Bârlad, B-dul Epureanu, nr.8, tel: 0235/419280 şi respectiv Agenţia Locală pentru Ocupare Forţei de Muncă Huşi cu sediul în Huşi, str. A.I.Cuza, bl.45, sc.A, parter, tel: 0235/481720.

AJOFM Vaslui – Biroul de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.