Primăvara a început în forță pentru Filiala ALDE Vaslui

0

Primăvara a început în forță pentru Filiala ALDE Vaslui, după ce ultimele trei luni au fost unele de mobilizare generală pentru a definitiva și confirma structurile pe care le are Alianța Liberalilor și Democraților Europeni la nivelul întregului județ.

La doar 6 luni de la preluarea conducerii ALDE Vaslui, deputatul Daniel Olteanu a reușit, alături de echipa pe care o are alături, o creștere importantă a cotei de reprezentare a ALDE în județ, astfel că partidul are acum organizații în peste 90% din comunele vasluiene.

Săptămȃnal au loc întȃlniri în organizațiile locale din toate cele trei zone ale județului, Vaslui, Bȃrlad și Huși, unde președintele Daniel Olteanu discută cu membrii și susținătorii ALDE pentru a identifica soluțiile cele mai bune de a pune în aplicare proiecte de dezvoltare în fiecare comunitate.

«Continuăm seria întȃlnirilor de lucru! Dialogul cu vasluienii mă ține în permanență conectat la realitatea din teritoriu, de aici îmi iau energia și subiectele pentru intervențiile din Parlament și pentru activitatea mea în general. Sunt numeroase teme de discuție și mă bucur că interlocutorii mei sunt receptivi și dornici să se implice în efortul ALDE de a aduce bunăstarea în tot mai multe comunități vasluiene. La nivelul întregului județ sunt zeci de proiecte care urmează să intre în linie dreaptă, de modul în care vor fi implementate depinde în mare măsură cȃt de mult se vor îmbunătăți condițiile de viață pentru mii de oameni, fie că e vorba de Coroiești, Tanacu, Dumești, Tătărăni sau Pogonești.», a spus Daniel Olteanu.

Președintele ALDE s-a arătat mulțumit de activitatea Filialei județene și în ceea ce privește parcursul pentru alegerile europarlamentare.

«Data de 26 mai se apropie, alegerile ne impun un anumit ritm de lucru și e responsabilitatea întregii echipe să confirme în primul rȃnd așteptările pe care le au vasluienii din partea noastră și a reprezentanților ALDE în Parlamentul European. Unul dintre subiectele pe marginea cărora se discută intens la întȃlnirile din teritoriu este cel legat de reducerea discrepanțelor regionale, oamenii au înțeles că, dincolo de finanțările asigurate de la bugetul de stat, fondurile europene sunt esențiale pentru recuperarea acestor diferențe. Sigur că obiectivele fixate la nivel central de ALDE pentru alegerile europarlamentare sunt importante și cred că vor fi atinse de Filiala Vaslui, însă mai important este ceea ce vor reuși viitorii aleși pentru zona noastră, aflată la periferia economică și geografică a Uniunii Europene», a mai spus Olteanu.

Deputatul vasluian a avut și un comentariu referitor la decizia liderilor ALDE de a merge pe cont propriu la alegerile europarlamentare꞉ «E un gest care arată maturitate politică, o coaliție înseamnă o relație de parteneriat pe programe și proiecte. Ne adresăm tuturor romȃnilor care vor și trebuie să fie reprezentați cu demnitate în Europa.».

3 martie 2019

Birou Parlamentar Deputat Daniel Olteanu

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.