Zăpadă de peste jumătate de metru în județ, în ciuda temperaturilor crescute de afară

0

11 februarie 2019

Zăpadă măsoară și acum peste jumătate de metru în unele zone din județ, în special acolo unde ninsoarea a fost viscolită și adunată de-a lungul șoselelor.

Un exemplu în acest sens este pe drumul județean care leagă Gara Roșiești de Vutcani și care deservește câteva mii de locuitori din zonă. În ciuda temperaturilor pozitive de afară din cursul zilei și a razelor de soare care au încălzit pământul, zăpada nu a reușit să se topească, ceea ce ne arată cu ce s-au confruntat autoritățile și oamenii după ultima ninsoare. Dacă deja câmpurile sunt ”la negru”, pe marginea drumului amintit se vede clar că iarna nu a trecut. În unele locuri, stratul de zăpadă bătătorită ajunge și la un metru. Cu toate acestea, autoritățile nu s-au obosit încă să monteze acele parazăpezi care să țină omătul departe de șosea, cel care creează atâtea probleme șoferilor și, implicit, celor care trăiesc în acele comunități. Dar, cum iarna este aproape de sfârșit…cine știe, de acum la anul situația, poate, se va schimba!

ț PREDA)

Sursa: http://estnews.ro/2019/02/11/zapada-de-peste-jumatate-de-metru-in-judet-in-ciuda-temperaturilor-crescute-de-afara/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here