Primarul Pavăl cere Prefecturii Vaslui să găsească alte spații pentru serviciile de pașapoarte și înmatriculări auto

0

11 februarie 2019

Vineri, în Sala Mare a Palatului Administrativ, conducerea Prefecturii Vaslui și-a prezentat Raportul de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate în anul 2018.

Pe lângă angajații Instituției Prefectului și directorii serviciilor de deconcentrate, la manifestare au mai participat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși și mai mulți parlamentari.

În intervenția pe care a avut-o, Vasile Pavăl a pus accent pe una dintre cele mai importante probleme căreia Prefectura Vaslui ar trebui să-i găsească rezolvare, respectiv a spațiului în care își desfășoară activitatea Serviciul

Pașapoarte și Înmatriculări Auto. Amplasat în Crucea Gării, aglomerația zilnică de aici produce deranj locuitorilor din zonă, după cum a atras atenția edilu-șef al capitalei de județ.

”Anul trecut, aici s-au perindat între 40.000 și 50.000 de cetățeni. Haideți să găsim un alt spațiu pentru aceste servicii, pentru că oamenii care locuiesc în zonă sunt nemulțumiți. Trebuie găsită o soluție.

Activitatea de acolo s-a ordonat în ultima perioadă, dar încă sunt probleme” , a spus Vasile Pavăl.

Prefectul Eduard Popica a fost de acord cu această remarcă și i-a cerut ajutorul primarului: „

Parcarea de acolo este mică și sunt foarte mulți cetățeni care vin la cele două servicii. Împreună cu Consiliul Local și Primăria Vaslui putem găsi o soluție și poate ne veți da un spațiu cu titlul gratuit pentru aceste servicii” . (Dănuț CIOBANU)

Sursa: http://estnews.ro/2019/02/11/primarul-paval-cere-prefecturii-vaslui-sa-gaseasca-alte-spatii-pentru-serviciile-de-pasapoarte-si-inmatriculari-auto/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here