Liniștea pacienților internați la spitalul bârlădean, tulburată de un șofer beat

0

11 februarie 2019

Polițiștii rutieri bârlădeni au avut de furcă, sâmbătă seara, în jurul orei 20, din cauza atitudinii recalcitrante a unui conducător auto, surprins beat la volan. Acesta s-a lăsat destul de greu dus la Compartimentul de Primire a Urgențelor, pentru a i se recolta probe de sânge. Pentru că bărbatul devenise greu de stăpânit, polițiștii au chemat în ajutor alți colegi.

Scenele petrecute în curtea spitalului bârlădean au stârnit amuzamentul unor pacienți internați, care au ieșit la geam să vadă spectacolul făcut de cetățeanul turmentat. Conducătorul auto, surprins de polițiști băut la volan, are 68 de ani și în momentul verificării alcoolemiei aparatul de testare a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au surprins în trafic pe conducătorul auto domiciliat în comuna Odaia Bursucani. Aceștia au observat câteva detalii suspecte în modul de conducere a autovehiculului înmatriculat în Galați și după ce l-au oprit au constatat că flerul nu le-a jucat feste.

Echipajul poliției rutiere aflat în tură ieri seara a identificat în trafic un conducător auto cu o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto, în vârstă de 68 de ani, a fost oprit pe raza comunei Grivița, la intersecția drumului comunal 75 cu DN 24D. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea autovehiculului sub influența băuturilor alcoolice” , ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursa: http://estnews.ro/2019/02/11/linistea-pacientilor-internati-la-spitalul-barladean-tulburata-de-un-sofer-beat/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here