Mașină furată din Italia, descoperită la controlul de frontieră

0

6 februarie 2019

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la controlul de frontieră și reținut pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Mazda CX-5 care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

N.B., cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 35 de ani, a vrut să intre în țară luni, conducând o autospecială marca Iveco, tip platformă, pe care transporta un autoturism marca MAZDA CX-5, înmatriculat în Italia.

Existând suspiciuni cu privire la certificatul de înmatriculare prezentat la controlul de frontieră pentru autoturismul în cauză, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, constatând astfel că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Totodată, polițiștii de frontieră au mai stabilit faptul că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de Italia la data de 04.08.2018.

Cu privire la aspectele constatate, N. B. a declarat că nu este proprietarul autoturismului, iar la rugămintea unei cunoștințe, el trebuia doar să îl transporte până în Budapesta. Bărbatul a mai adăugat că nu știa că mașina este furată sau implicată în vreun litigiu.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și furt, iar autoturismul, în valoare de 75.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării verificărilor. (G.P)

Sursa: http://estnews.ro/2019/02/06/masinna-furata-din-italia-descoperita-la-controlul-de-frontiera/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here