Liber sugetator

0

La marea receptie de la Ateneu, unde s-a sãrbãtorit preluarea presedintiei UE de cãtre Guvernul României, de la Vaslui au fost trei crai, mai exact doi printi si o reginã. Nedespãrtitii Tudorel Buzatu, membru de vazã în Guvern, si Edi Popica, prefectul judetului, au însotit-o pe regina mamã, Gabriela Cretu, în complicata-i misiune de a realiza tehnic acest act.

Anul trecut pe la firmele lui Bogos au umblat niste bãieti în costum, care au fãcut un audit pentru niste arabi. Nimeni nu stie în ce scop, dar cert e cã patronul pãsãrar trebuie sã stropeascã în urma lor cu aghiazmã, fiindcã uitati-vã câte nenorociri s-au abãtut acolo de când acestia au spurcat locul.

Edi Popica si Ciprian Trifan au îmbrãcat vestele galbene

Moda vestelor galbene care a rãsturnat Parisul cu susul în jos a ajuns si la Vaslui. Neobositul prefect si-a luat si el una, pe care a inscriptionat-o corespunzãtor cu însemnele institutiei sale, iar atunci când merge pe teren si împarte ceaiuri la soferii obositi, ori înzãpeziti o poartã cu mare mândrie. Colegul sãu de la CJ Vaslui, Ciprian Trifan, nu s-a lãsat mai prejos si si-a luat si el una, tot galbenã, fiindcã, la rându-i, are de deszãpezit drumurile judetene. Numai cã pe a sa si-a pus mecla lui Buzatu, cum de altfel ar fi trebuit si prefectul sã o facã, cu Veorica în loc de tãtuca Vasluiului.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/liber-sugetator-270

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.