Jackie Chan de Vaslui. Și-a ucis consăteanul cu o lovitură de karate. Ce a făcut după este incredibil

0

12 Ian. 2019 12:21

Un bărbat din Vaslui și-a ucis un consătean cu o lovitură de karate, așa cum a văzut în filmele cu Jackie Chan. S-a lăudat apoi că l-a omorât și nimeni nu poate să-l prindă, dar polițiștii nu l-au luat în seamă pentru că victima nu avea urme de violență pe corp. Grozăvia a fost descoperită de abia la autopsie, astfel că individul a fost arestat la două săptămâni de la comiterea faptei. Recent, magistrații Tribunalului Vaslui i-au prelungit mandatul de arestare.

Remus Sergiu Secobeanu, în vârstă de 20 de ani din Curteni, comuna Oltenești, și-a ucis un consătean și apoi s-a lăudat cu fapta să. Procurorii și polițiștii au fost însă nevoiți să aștepte rezultatul necropsiei pentru a-l reține pe criminal, care, între timp, striga în gura mare că el l-a omorât. Secobeanu s-a lăudat că și-a lovit victima cu muchia palmei în gât, i-a rupt apoi gâtul cu o singură mișcare și l-a sufocat. În fața anchetatorilor, criminalul și-a recunoscut senin comiterea faptei.

Anchetatorii au stabilit că Remus George Secobeanu a muncit la un consătean și la un moment dat s-a luat la ceartă cu o altă persoană care l-a jignit. Supărat, tânărul i-a dat o palmă persoanei respective, iar apoi a mers la un bar din sat unde a consumat băuturi alcoolice, relatează

În același bar era și victima, un bărbat de 51 de ani. Individul i-a cerut acestuia o țigară, dar a fost refuzat. Supărat, tânărul a început să-i adreseze acestuia cuvinte jignitoare, apoi a plecat spre casă. S-a întors din drum, hotărât să se răzbune, așa că s-a ascuns în apropierea locuinței acestuia și l-a așteptat să vina acasă.

Secobeanu a văzut un bărbat venind pe drum și a crezut că acesta era cel pe care îl aștepta. A tăbărât asupra lui, chiar dacă nu era sigur că era aceeași persoană, din cauza întunericului.

I-a aplicat o lovitură, cu muchia palmei, în gât. După ce victima a căzut la pământ, i-a prins capul cu ambele mâini și l-a răsucit. Apoi a ținut-o cu fața în jos, timp de câteva minute. A văzut apoi că, de fapt, a lovit pe altcineva, astfel că l-a abandonat în mijlocul drumului și a fugit la o rudă, în sat. I-a povestit acestuia că a ucis un om, iar pană la urmă acesta a sunat la 112. La fața locului a ajuns Poliția și Ambulanța, dar s-a întors și criminalul.

Remus George Secobeanu a început să strige în gura mare că el l-a ucis cu mișcări de karate, văzute în filmele cu

. Nu a fost luat în seamă, mai ales că medicii de pe ambulanță nu au observat urme de leziuni pe corpul victimei. „ Am fost nevoiți să așteptăm rezultatul examenului de laborator pentru că medicul legist să stabilească, cu exactitate, cauzele morții. Autorul a recunoscut comiterea faptei și a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă” a declarat procurorul criminalist Alis Ruja.

Individul nu s-a oprit însă după ce l-a ucis pe trecător, au mai stabilit anchetatorii. Chiar dacă a omorât pe cineva cu care nu avea nimic de împărțit, el și-a amintit că cel pe care îl viza scăpase, așa că s-a dus la el acasă. A încercat să între înăuntru și i-a spart câteva geamuri. Bărbatul pe care voia să-l omoare l-a lovit însă cu o scândură în cap, agresorul a leșinat, dar a scăpat fără răni grave.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/jackie-chan-de-vaslui-si-ucis-consateanul-cu-o-lovitura-de-karate-ce-facut-insa-dupa-este-incredibil-2512728

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.