TRAGIC! A murit la doar 15 ani. Adolescenta tocmai fusese aleasă Miss Boboc la colegiul Colegiul „Al. I. Cuza” din Bârlad

0

Raluca Noacă, o adolescentă de 15 ani a murit joi în urma unui grav accident rutier, la Perieni. Tânăra era din Bârlad și fusese aleasă Miss Boboc la la Colegiul „Al. I. Cuza”.

Fata s-a urcat în mașină împreună cu un consătean, Sorin Roșa, în vârstă de 18 ani. Acesta își luase permisul recent și s-a angajat într-o cursă nebună la volanul autoturismului deținut de tatăl său. Fata se afla pe scaunul din dreapta.

Băiatul a condus cu o viteză foarte mare, pe drumul principal din Perieni spre Bârlad, și s-a izbit de un cap de pod, autoturismul fiind proiectat în poarta căminului cultural din comună.

În urma accidentului, șoferul a scăpat cu răni minore, dar adolescenta se afla în stare critică. Aceasta a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii și transportată de urgență la Spitalul ”Elena Beldiman”.

Deși medicii de la spital au făcut tot posibilul să o țină în viață, inima copilei a încetat să mai bată în scurt timp după accident.

„Pacienta de sex feminin, in varsta de 15 ani din Perieni a fost adresata CPU Birlad de catre Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui, pe 9 ianuarie 2019 ora 22:00, cu politraumatism toraco-abdominal si craniocerebral prin accident rutier. Inca de la preluare, pacienta prezenta stare generala grava fiind comatoasă – Glasgow 7. Investigatiile biologice si imagistice au obiectivat prezenta unui hematom subdural fronto-temporal stang si a hemoperitoneului. S-a intervenit chirurgical efectuandu-se splenectomie si evacuarea hematomului retroperitoneal cu evolutie nefavorabila insa post operator, din nefericire, la ora 11:50 pe 10 ianuarie 2019 declarandu-se decesul”, au precizat oficialii spitalului, conform

Sursa foto:

Sursa: https://evz.ro/tragic-moarta-la-doar-15-ani-barlad.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.