Probleme pe drumuri! Autoritatile se asteapta la ce este mai rau!

0

cu O zi in urma

ianuarie 10, 2019

Autoritatile din Moldova anunta ca pe toate drumurile nationale si europene se circula greu, in conditii de iarna.

La această oră NU sunt semnalate drumuri naţionale sau europene închise, dar situația se poate schimba de la o oră la alta. Probleme sunt în schimb pe drumurile județene și comunale.

În județul Bacău DN12B, în Slănic Moldova, pe tronsonul kilometric 16+450-17+500, unde, la intrarea în localitate s-a produs o cedare a terasamentului de drum, ce a dus la surparea acestuia pe o lungime de 3 metri, circulația este întreruptă. Traficul rutier se desfăşoară pe urmatoarea rută ocolitoare: DN12B km 16+450 – str. Vasile Alecsandri – DN12B km 17+500 şi retur, cu o restricţie de tonaj de 7,5 tone. Şi tot pe acest drum, dar pe tronsonul 0+452 – 0+487, din cauza unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului, circulaţia se desfăşoară pe ruta ocolitoare: DN12A km 103+000 – str. 1 Mai – str. Răducanu – str. Podu de Fier – str. Tiseşti – str. Semicercului – str. Bradului – intersecţie cu DN12B km 2+000 şi retur;

In judetul Vaslui sunt probleme pe drumurile judetene, acolo unde pe anumite sectoare este imposibil de circulat, in special pe cele situate in panta si unde se actioneaza foarte greu din cauza precipitatiilor abundente! Probleme si mai mari sunt in comunele judetului Vaslui, aici legatura dintre centrul de comuna si sate este intrerupta. Autoritatile se asteapta la o situatie mult mai critica in cursul zilei de vineri, atunci cand va ninge abundent, iar rafalele de vant vor viscoli zapada.

Urmează două săptămâni de ger și ninsori. Moldova va fi regiunea cea mai afectată

Meteorologii vin cu veşti proaste pentru zilele următoare . Moldova va fi regiunea cea mai afectată de ciocnirea dintre cele două fronturi atmosferice. Începând de miercuri noaptea, în estul României ne putem aştepta la viscol şi căderi masive de zăpadă.

Preventiv, Poliţia Rutieră a sporit controalele în regiunile unde drumurile sunt dificile pe timp de iarnă.

Potrivit prognozelor, episodul de iarnă grea pe care îl traversăm va dura aproape două săptămâni.

Cristian AVRAMESCU

Sursa: http://stiriest.ro/2019/01/10/probleme-pe-drumuri-autoritatile-se-asteapta-la-ce-este-mai-rau/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.