Noian de probleme! Patru gravide, blocate in zapada!

0

cu 33 de minute in urma

ianuarie 11, 2019

Mai multe ambulanţe din judeţul Vaslui au întâmpinat dificultăţi vineri din cauza drumurilor impracticabile, în anumite situaţii autorităţile locale transportând cu mijloace proprii pacienţii pentru a putea fi preluaţi de echipajele medicale.

Potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului Vaslui, mai multe gravide au avut nevoie de intervenţie medicală, dar salvările nu au putut ajunge să le preia.

‘La Bumbăta, ambulanţa a fost sprijinită de primărie pentru a aduce o gravidă la maşină, iar în localitatea Chiţcani, comuna Costeşti, o femeie însărcinată a fost adusă la ambulanţă cu sprijinul autorităţilor locale. La Gârceni se intervine pentru aducerea unei femei gravide la echipajul medical care nu poate ajunge la pacientă, iar în comuna Lipovăţ, o gravidă, care este însoţită de un asistent medical, va fi adusă cu buldozerul primăriei la ambulanţă’, au precizat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Vaslui.

La nivelul judeţului Vaslui, toate persoanele care necesită dializă au fost transportate la unităţile medicale din judeţ încă din cursul serii de joi, autorităţile sanitare spunând că nu s-au înregistrat probleme.

Pe toate drumurile naţionale se circulă cu dificultate, vizibilitatea fiind redusă şi mai multe tronsoane de drumuri judeţene şi comunale sunt impracticabile.

Sursa: http://stiriest.ro/2019/01/11/noian-de-probleme-patru-gravide-blocate-in-zapada/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.