FOTO Imagini cu zăpada care a paralizat municipiul Vaslui. Autorităţile nu fac faţă primului val de ninsoare din această iarnă

0

11 ianuarie 2019, 13:09

Precipitaţiile abundente căzute în ultimele ore în judeţul Vaslui creează mari dificultăţi din zonă. Municipiul reşedinţă de judeţ se află sub troiene care, potrivit ultimelor raportări oficiale, măsoară jumătate de metru.

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit codul galben de ninsori şi viscol pentru judeţul Vaslui până vineri la ora 15. De mai bine de 24 de ore, ninge neîncetat iar autorităţile fac faţă cu greu situaţiei.

În municipiul Vaslui, circulaţia se desfăşoară cu mare dificultate, din cauza strautului mare de zăpadă aflat pe carosabil. Autoturismele sunt îngropate sub zăpadă.

Conducătorii auto care s-au încumetat să pornească la drum, au întâmpinat probleme inclusiv pe străzile principale ale municipiului. Deşi pe străzi au fost scoase utilaje de deszăpezire, acestea nu reuşesc decât să îndepărteze pe moment zăpada, vântul purtând-o la loc în scurt timp.

Mulţi şoferi reproşează autorităţilor că nu au scos utilajele de deszăpezire pe timpul nopţii, stratul de zăpadă care s-a adunat pe străzi fiind foarte mare. În multe zone ale municipiului, circulaţia pe trotuare este impracticabilă, pietonii fiind nevoiţi să meargă pe străzi.

Circulaţia se desfăşoară cu mare dificultate pe străzile din Vaslui din cauza stratului mare de zăpadă

Pe lângă lucrătorii de la serviciul de Salubritate, au fost scoşi la deszăpezit şi deţinuţi de la Penitenciarul Vaslui. De asemenea, agenţii economici sunt somaţi de poliţiştii locali să îndepărteze zăpada din zona unităţilor comerciale.

Vizionez mai târziu

Imagini din aceeasi galerie

Distribuie imaginea

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/foto-imagini-zapada-paralizat-municipiul-vaslui-autoritatile-nu-fac-fata-primului-val-ninsoare-iarna-1_5c3869d5df52022f757c5ac6/index.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.