Jandarm vasluian decorat cu Emblema de Onoare pentru participarea la misiuni internaționale

0

8 ianuarie 2019

Maiorul Marian Panfil, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui, a fost decorat, ieri, cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, pentru participarea la mai multe misiuni internaționale.

Ofițerul a participat la cinci misiuni de evaluare operaționale, fiind membru în cadrul echipei de evaluare a unităților de poliție constituite în Republica Bangladesh în anul 2017, iar ulterior șef de echipă în alte patru astfel de misiuni în Republica Nigeria (2017, 2018), Republica Benin (2018) și Republica Burkina Faso (2018).

“Pe durata turului de serviciu, maiorul Marian Panfil a fost selecționat de conducerea Componentei de Poliție a MINUSMA să participe la două cursuri de formare profesională destinate personalului ONU, care s-au desfășurat în localitatea Entebbe, Republica Uganda (2018) la RSCE și localitatea Vicenza, Italia (2016) la CoESPU. Ofițerul a activat în această perioadă ca expert în domeniul ordinii publice, la cartierul general al misiunii cu sediul în localitatea Bamako, în cadrul Biroului de Operații al Componentei de Poliție a MINUSMA” , se precizează intr-un comunicat al IJJ Vaslui.

Distincția i-a fost înmânată de inspectorul-șef al IJJ Vaslui, Gheorghiță Păvăloaiea. (G.P)

Sursa: http://estnews.ro/2019/01/08/jandarm-vasluian-decorat-cu-emblema-de-onoare-pentru-participarea-la-misiuni-internationale/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.