Încasări record la impozite locale. Vasluienii încă mai sunt așteptați să plătească

0

Municipalitatea vasluiană a declarat încasări record la taxe și impozite locale pe 2018, de 97 de milioane, anunțând că vasluienii mai sunt încă așteptați la ghișee, pentru a nu plăti penalizări.

Ultimul bilanț, de la sfârșitul lunii noiembrie 2018, indică încasări record de taxe și impozite locale la Primăria municipiului Vaslui, de 97 milioane de lei, primarul Vasile Pavăl anunțând că se așteaptă la încă 6-7 milioane lei în luna decembrie, ceea ce ar însemna un procent de 95% la persoane fizice și 93% la persoanele juridice.
„Ne vom închide în acest an cu un procent de 95% încasări la persoane fizice și 93% la persoane juridice. Le mulțumesc tuturor vasluienilor pentru că au avut încredere în noi, și-au achitat la timp taxele și impozitele din care noi am făcut investiții”, a spus primarul Vasile Pavăl. La începutul anului, Primăria prognoza un buget din încasări de 106 milioane de lei.
„Mai avem un program de 1,5 milioane de lei pentru luna decembrie. Îi așteptăm pe cei care nu au achitat obligațiile locale să le plătească, pentru a nu primi penalizări pentru întârzierea. Din banii încasați din taxe și impozite se finanțează obiectivele de investiții, întreținerea domeniului public și privat, dezvoltarea infrastructurii, activitățile culturale, programele din domeniul social, învățământul etc”, a spus Eugen Boț, directorul Direcției Economice din cadrul Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.