După Roxana, destinul unui alt vasluian necăjit a fost schimbat în bine

0

După Roxana, Casa Share și ieșeanul Bogdan Tănasă au schimbat în bine viața a alți doi locuitori din comuna vasluiană Pușcași, frați, ambii cu handicap locomotor, cărora le-au renovat casa și le-au creat condiții decente de viață.

Loading...

Recent, a anunțat că Roxana, fetița din Pușcași care, la începutul anului școlar, anunța că își dorește să mănănce piure cu carne, a primit cheia de la casa sa cea nou. La câteva zile distanță, chiar în ajunul Crăciunului, Bogdan Tănasă, de la asociația nonguvernamentală umanitară Casa Share, a mai făcut un anunț care a impresionat mii de români pe paginile de socializare: doi locuitori ai aceleiași comune vasluiene Pușcași, frați, ambii cu handicap locomotor, s-au bucurat de aceste sărbători de o locuință renovată și condiții decente de trai, printre care un televizor, un frigider și cărucior electric.
Ieșeanul Bogdan Tănasă a povestit pe pagina sa de socializare cum s-a derulat această poveste cu deznodământ fericit: “L-am întâlnit pe stradă mergând în genunchi, sprijinit în cârje. Am oprit mașina, l-am omenit cu ceva bănuți, am vorbit cu el și am aflat povestea lui tristă. Am mers la el acasă, unde, un alt frate de-al lui era imobilizat la pat! El îi aducea pâine. Casa ca un grajd, ploua înăuntru, frig, geamuri crapate șamd. Nea Ion și-a dorit să nu mai plouă în casă și o sobă care dă căldură. Am adunat 10 băieți strașnici, iar în 4 zile de muncă grea, prin frig și nămeți, i-am renovat complet casa! I-am tras curent, am adus un căruț electric, i-am facut rampă, astfel, făcându-i viata mai ușoară. Crăciun Fericit, nea Ion și vouă prieteni dragi!! Despre bunătate, bucuria de a fi mai buni, este această Sărbătore a nașterii Domnului!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.