IPJ Vaslui: BĂRBAT CERCETAT PENTRU FURT CALIFICAT

0

Poliţiştii cercetează un bărbat în vârstă de 20 de ani din Perieni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, după încercarea eșuată a acesteia de a se sustrage procedurilor judiciare.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului BârladSecția 3 Poliție Rurală Bârlad efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 20 de ani, din comuna Perieni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Astfel, la data de 16 decembrie a.c., Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112 de un bărbat care a declarat că, în noaptea de 6/7 decembrie a.c., în locuința sa au pătruns trei indivizi necunoscuți care l-au imobilizat și l-au închis în portbagajul unui autoturism. De asemenea, acesta susținea că persoanele necunoscute l-au obligat să sustragă produse din incinta unei societăți comerciale din comuna Perieni, fiind ulterior sechestrat într-o locuință necunoscută pentru aproximativ 9 zile.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că sesizarea bărbatului nu se confirmă. Mai mult, cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 8-9 decembrie a.c., a săvârșit o infracțiune de furt calificat dintr-o societate comercială de pe raza localității Perieni, ocazie cu care a fost sustrasă suma de 3500 lei și alte bunuri în valoare de 700 de lei, iar presupusa sa lipsire de libertate a reprezentat o modalitate de a se sustrage urmărilor acestei fapte.

Polițiștii bârlădenicontinuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate aîmprejurărilor în care au avut loc faptele sesizate și tragereala răspundere a persoanelor vinovate de săvârșirea lor.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN

VASLUI

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.