Noutăţi în cea mai recentă versiune Robo Ştiri Vaslui

0

În ultima săptămână, Robo Ştiri a primit un important upgrade prin care a făcut trecerea la algoritmi de inteligenţă artificială supervizaţi, capabili să înveţe cum să extragă informaţii din articole şi să le prelucreze pentru o mai bună informare a cititorilor. Chiar dacă ”la suprafaţă” diferenţe se găsesc doar în noile site-uri indexate, viteza de rulare şi stabilitatea au început să îşi spună cuvantul, ajungând la nivelul la care toate articolele sunt procesate, reuşind cu succes să facă diferenţa dintre textul unui articol şi textul inutil, ce se găseşte adesea în jurul articolelor pe paginile site-urilor de ştiri.

Loading...

Așa cum am spus, Robo Ştiri, vine, odată cu acest upgrade, cu un set mult mai vast de site-uri indexate, atât pe plan local, cât şi pe plan naţional.

Pe plan local se poate observa o uşoara creştere a numărului de articole şi o implicare mai evidentă a bisericii în relaţia cu societatea pe canalele de comunicare virtuală. Robo devine receptiv la acest fenomen şi aduce în prim plan, în timp real, ştirile postate pe portalul Episcopiei Huşilor.
O altă noutate este indexarea site-ului Actual Vaslui (http://actualvs.ro), un site de ştiri locale, printre puţinele care aduc ştiri inedite din aria sportivă, arie destul de importantă, ce prezintă un grad ridicat de interes din partea amatorilor de presă.

Statisticile Robo Ştiri confirmă încă o dată că vârful presei vasluiene, pe categoria cotidiană, este reprezentat de Vremea Noua, chiar dacă de foarte multe ori subiectele sunt deformate cu intenţia vădită de atragere a vizitatorilor. La polul opus se află StiriEst (http://stiriest.ro), fostul portal InVaslui, un site modest atât la capitolul cantitate, cât şi calitate.

Lista site-urilor de presă locală indexate de Robo Stiri Vaslui:
– Actual VS (http://actualvs.ro)
– Episcopia Hușilor (http://episcopiahusilor.ro)
– Est News (http://estnews.ro)
– În Vaslui (http://invaslui.ro) – site în prezent închis
– Monitorul de Vaslui (http://monitoruldevaslui.ro)
– Obiectiv Vaslui (http://obiectivvaslui.ro) – site închis
– Știri Est (http://stiriest.ro)
– Vremea Nouă (http://vremeanoua.ro)
– Ziarul de Vaslui (http://ziaruldevaslui.ro)

Pe lângă site-urile locale, Robo Ştiri indexeaza site-urile naţionale de ştiri, aducând un pachet de 12 site-uri noi (17 totale). Indexarea acestora este doar partială, Robo fiind interesat numai de ştirile scrise despre județul Vaslui.

Lista site-urilor naţionale indexate de Robo Stiri Vaslui:
– Adevărul
– Agerpres
– Antena 3
– Curentul
– DC News
– Digi24
– Evenimentul Zilei
– Gândul
– Jurnalul
– Libertatea
– Mediafax
– News
– Pro Sport
– Pro TV
– Realitatea
– România Liberă
– România TV

Încă de la apariţia sa, Robo a stârnit multe controverse pe tema drepturilor de autor, ”furtului” de vizitatori şi chiar a muncii ziariştilor. Însă Robo Ştiri nu are nici cea mai mică intenţie de a aduce prejudicii site-urilor indexate, singurul scop fiind acela de creare a unui mediu vast de informare corectă. Robo Știri va milita împotriva ştirilor false (FAKE NEWS) şi încearcă demascarea acestui gen de articole.

Toate articolele preluate de Robo Știri vin însoţite de logo-ul site-ului de preluare, link evidenţiat către pagina de pe care au fost preluate, iar în plus noul algoritm implementează o metodă prin care, dacă un vizitator citeşte un articol pe pagina Robo Ştiri, acesta va fi înregistrat automat ca vizitator unic pe site-ul de preluare, lucru foarte uşor de verificat de către administratorii site-urilor indexate, rezolvând astfel şi problema vizitatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.