Încă mai sunt biletele la Festivalul „Constantin Tănase”

0

Organziatorii ediției de anul acesta a Festivalului de Umor „Constantin Tănase” se declară deja mulțumiți, iar motivul este interesul arătat de vasluieni, care au achiziționat toate abonamentele și cea mai mare parte a biletelor pentru spectacolele.

Loading...

„Ne bucură foarte mult să vedem interesul vasluienilor pentru festival, câți și-au dorit să fie prezenți la spectacole, dar ne și întristează să vedem că au fost foarte multe persoane care și-au dorit, dar, din păcate, nu au reușit să fie spectatori”, a spus Lucian Onciu, directorul Centrului pentru Promovarea Culturii Tradiționale, vineri, în debutul unei conferințe de presă. Abonamentele și bitelete pentru spectacolele acestei ediții a Festivalului Umorului, care începe duminică, 30 septembrie 2018, s-au epuizat încă din prima zi în care au fost puse în vânzare.
Totuși, există și o veste bună pentru cei care s-au „orientat” mai târziu. Sâmbătă mai rămăseseră spre vânzare bilete la spectacolele
– „Steaua fără nume”, care va avea loc luni, începând cu ora 19.00, în Sala mare a Casei de Cultură, în interpretarea Teatrului Național „Mihai Emininescu” din Chișinău (44 de bilete)
– „Iubire cu năbădăi”, marți, ora.19.00, Sala mare a Casei de Cultură, Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu (15 de bilete)
– „Breaking news”, vineri, ora 19.00, Sala mare a Casei de Cultură, Teatrul de Comedie București (12 de bilete)
– „Acum ori niciodată”, sâmbătă, ora 18.00, Sala mare a Casei de Cultură, spectacol independent (100 de bilete)
– „All inclusive”, sâmbătă, ora 20.15, Sala mare a Casei de Cultură, spectacol independent (70 de bilete)
– „Dinte pentru dinte”, duminică, ora 19.00, Sala mare a Casei de Cultură, Teatrul Național Târgu Mureș (60 de bilete)
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete de la Teatrul de Vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.