Celebrele sarmale cu care se laudă an de an autoritățile din Ștefan cel Mare de ziua comunei sunt și pe placul ministrului Agriculturii, Petre Daea. Drept dovadă este faptul că demnitarul a mâncat pe săturate din aceste bucate pregătite de zecile de gospodine din sat, recunoscând că sunt ”excepționale”.

Ministrul Agriculturii a lăsat la o parte orice inhibiție și a înfulecat sarmale direct din oală, la ziua comunei Ștefan cel Mare. Invitat al autorităților locale la ziua comunei, Petre Daea a luat la rând tarabele și a mâncat din bunătățile pregătite de gospodinele satului. La început, demnitarul și-a luat singur din oală, apoi fiind servit de către femei.

„Sarmalele sunt excepționale, iar la această lacrimă de bucurie parcă sunt și mai bune. Este greu să reproduc în cuvinte cât de bune sunt. Lăsați-mă să înghit aceste sarmale pentru că sunt prea bune”, a spus Petre Daea.

Ministrul a recunoscut că-i era foarte foame întrucât nu mai mâncare de o zi.

Îmi era foame cu adevărat. Să fiu sincer, nu am mai mâncat de ieri (n.red – sâmbătă) pentru că nu am avut timp pentru că am fost într-o delegație în Germania”, a mărturisit Petre Daea.

Pe timpul vizitei, ministrul Agriculturii s-a luat de gât cu numeroși localnici, cu unii dintre ei și fotografiindu-se. (Ionuț PREDA)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2018/07/02/ministrul-agriculturii-a-mancat-sarmale-direct-din-oala-la-ziua-comunei-stefan-cel-mare/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.