Poliția de frontieră: Bunuri în valoare de peste 5.000 lei, fără documente justificative, depistate de poliţiştii de frontieră

0

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni, judeţul Vaslui, au confiscat bunuri în valoare totală de peste 5.000 lei, destinate comercializării, deoarece transportatorul nu a putut prezenta la control documente de provenienţă şi transport pentru acestea.

Loading...

În data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 07.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni, judeţul Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe raza localităţii de frontieră Lunca Veche, pentru control, o autoutilitară marca Mercedes Vito, înmatriculată în județul Vaslui, condusă de cetăţeanul român Mihai C., în vârstă de 34 de ani.
La controlul efectuat asupra autovehicului au fost descoperite diferite bunuri destinate comercializării (produse textile și încălțăminte), pentru care Mihai C. nu a putut prezenta documente de provenienţă şi transport.
Pentru bunurile transportate fără documente justificative, Constantin M. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 lei, iar bunurile în valoare totală de 5.032 lei au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi introduse în camera de corpuri delicte a S.T.P.F. Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.