209 de pensionari, adică nici jumătate dintre cei 500 care au depus cereri pentru bilete, au plecat, la sfârșitul lunii octombrie, într-o stațiune balneară.

Loading...

Doar 209 pensionari vasluieni asigurați la sistemul public de pensii au plecat la sfârșitul lui octombrie 2017 într-o stațiune balneară, repartiția biletelor fiind realizată prin alocare automată, pe baza ordinii de ierarhizare a cererilor. Ca de fiecare dată, numărul cererilor a fost mult mai mare decât biletele de tratament alocate județului Vaslui de la Casa Națională de Pensii. Pentru seria de la sfârșitul lunii octombrie 2017, pentru cele 209 bilete de tratament alocate pentru județul Vaslui s-au înregistrat 500 de cereri.
Beneficiarii au avut la dispoziție stațiuni balneare precum Sovata, Buziaș, Covasna, Slănic Moldova, Mangalia, Felix, Herculane, Olănești, Băltățești, Căciulata, Vatra Dornei, Târgu Ocna sau Nicolina.
„Beneficiarii au fost înștiințați telefonic despre repartizarea biletelor de tratament. Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile”, a spus Isabel Bogdan, directorul Casei Județene de Pensii Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.