Vasluianca Marcela Topor este una cele mai importante femei din Spania. Totul după ce soţul ei a fost ales în fruntea guvernului catalan, iar ea a devenit prima doamnă. Părinţii ei din Vaslui vorbesc cu emoţie despre fata lor.

“E o fată foarte inteligentă, frumoasă, de fapt se vede, acuma ultima dată lucrează ca jurnalist la un cotidian în limba engleză”, spune tatal romancei.

Marcela şi Carles sunt căsătoriţi de mai mulţi ani. Cununia civilă au făcut-o în Spania, iar nunta cu toată familia s-a ţinut la Iaşi.

“Ne-a cerut mâna, dar a fost la bloc, a fost şi la ţară… nu s-a speriat de România, de Vaslui? E un om foarte cumsecade, popular”, mai spune socrul şefului Executivului Cataloniei.

Deşi este unul dintre cei mai importanţi politicieni ai Cataloniei, Carles Puigdemont adoră să vină la Vaslui, la părinţii Marcelei.

Marcela şi Carles au împreună două fetiţe, de 8 şi 10 ani, şi vizitează România în fiecare vară.

Referendum Catalonia: Aproximativ cinci milioane şi jumătate de catalani au fost chemaţi duminică la vot, într-un referendum pentru independenţa faţă de Spania organizat de autorităţile regiunii. Guvernul de la Madrid se opune organizării referendumului, considerându-l neconstituţională. Poliția spaniolă a arestat mai mulţi oficiali catalani, a confiscat broșuri de campanie, a sigilat multe din cele 2.300 de școli desemnate ca secții de votare, a confiscat urne şi buletine de vot. În schimb, guvernul catalan îi indeamnă pe alegători să folosească orice secție de votare la referendum. Poliția spaniolă a tras cu gloanțe de cauciuc duminică pe o stradă din Barcelona.

Vezi şi: Referendum Catalonia: Ciocniri violente între protestatari şi politiştii, care au tras cu gloanţe de cauciuc. Sunt 38 de răniţi VIDEO

Sursa: http://www.romaniatv.net//www.romaniatv.net/cea-mai-importanta-femeie-din-catalonia-e-vasluianca-ce-spun-parintii-romancei-despre-seful-guvernului-catalan_379128.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.