11 ani de închisoare pentru cã si-a violat nepoata minorã si i-a fãcut un copil!

0

Loading...

VIOLATOR SI INCESTUOS… Cãtãlin Baciu, de 37 de ani, care si-a violat propria nepoatã (fata fratelui sãu), de 13 ani, pe care a lãsat-o însãrcinatã, a primit ieri sentinta de la judecãtorii bârlãdeni pentru fapta sa: 11 ani de închisoare pe muchie, plus plata a 56 000 de lei, pentru daune morale acordate minorei, acum mãmicã la numai 14 ani si pentru cheltuielile judiciare. Este cea mai mare pedeapsã datã unui violator, de cãtre judecãtorii bârlãdeni, în ultimii ani, de când violurile au devenit aproape un „sport” local în judetul Vaslui.

Un bãrbat de 34 de ani, Cãtãlin Baciu, originar din zona Husi si mutat în satul Sârbi, comuna Banca, împreunã cu fratele lui si familia acestuia, a ajuns dupã gratii pe 24 aprilie, în urma comiterii unei fapte abominale: si-a violat propria nepoatã, fata fratelui sãu, de 13 ani, câteva luni bune. De fapt, Cãtãlin Baciu a încercat sã o violeze pe fatã, care are un handicap psihic usor, încã din luna august 2015, când fata avea 12 ani, dar n-a reusit. I s-a întocmit dosar penal pentru tentativã de viol, de cãtre politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Ruralã Banca, dar dupã câteva luni, din februarie si pânã în luna aprilie 2016, „unchiul” iubãret a reusit sã o violeze pe fatã, care a rãmas însãrcinatã. Fiindcã o ameninta cu moartea, ca sã nu spunã la pãrinti, fata a tãcut mâlc. Dar mama ei a observat cã fata are burta cam mare si a dus-o la medic unde a descoperit cã fata era însãrcinatã în sase luni. Ce-a urmat nu e greu de închipuit: mama s-a revoltat, a mers la Sectia 7 Politie Banca si l-a reclamat pe cumnatul violator si incestuos. Acesta a primit mandat de arestare preventivã, fiind trimis în judecatã pentru infractiunile de tentativã de viol (2015) si viol (2016). Ieri, judecãtorii bârlãdeni au dat sentinta, Cãtãlin Baciu fiind trimis pentru mult timp la puscãrie.

„Condamnã pe inculpatul Baciu Cãtãlin, cu antecedente penale, la pedeapsa de: – 3 (trei) ani închisoare si pedeapsã complementarã a interzicerii drepturilor: dreptul de a comunica cu victima sau cu membri de familie ai acesteia si de a se apropia de aceasta la o distantã mai micã de 100 metri, o) dreptul de a se apropia de locuinta victimei sau alte locuri unde victima desfãsoarã activitãti sociale la o distantã mai micã de 100 metri, pe o duratã de 4 ani dupã executarea pedepsei închisorii, pentru sãvârsirea unei tentative la infractiunea de viol; – 10 (zece) ani închisoare si pedeapsã complementarã a interzicerii drepturilor pentru sãvârsirea infractiunii de viol. Aplicã inculpatului pedeapsa cea mai grea, 10 (zece) ani închisoare, la care se adaugã un spor de o treime din cealaltã pedeapsã stabilitã, respectiv un spor de 1 (un) an închisoare rezultând pedeapsa de 11( unsprezece) ani închisoare. Mentine mãsura arestului preventiv dispus fatã de inculpatul Baciu Cãtãlin. Admite actiunea civilã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad în numele si pentru persoana vãtãmatã. Obligã pe inculpatul Baciu Cãtãlin sã plãteascã pãrtii civile suma de 50.000 lei daune morale. Obligã pe inculpatul Baciu Cãtãlin sã plãteascã suma de 6000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare cãtre stat”, este sentinta durã primitã de Cãtãlin Baciu, unchiul – tatã, violator si incestuos.

Vecinii din satul Sârbi, comuna Banca, dar si familia violatorului, au aflat cã în sfârsit Cãtãlin Baciu va merge pentru ani grei la puscãrie. Vecinii stiau de mult ce se petrece în familia respectivã, mai ales în cea nouã a lui Cãtãlin Baciu. Pentru cã el s-a cãsãtorit recent cu o femeie care are o fata de 17 ani. Vecinii spun cã au auzit deseori scandal la el în familie, fiindcã fata de 17 ani s-a trezit de multe ori cu el în pat! Mama fetei a sãrit ca arsã la „proaspãtul” sot, dar acesta a motivat cã era beat si a gresit .. patul conjugal! Sã vezi si sã nu crezi!

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/11-ani-de-inchisoare-pentru-ca-si-a-violat-nepoata-minora-si-i-a-facut-un-copil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.