Liberalii vasluieni, cu ochii pe apometrele Aquavas

0

SUPÃRARE… Continuã campania pe care consilierul local PNL Vaslui, Marius Arcãleanu, o duce la adresa facturilor emise de Aquavas, facturi despre care acesta spune cã ar fi prea mari. Ieri, liberalul Arcãleanu a prezentat poze de la mai multe contoare de bransament gãsite la blocul 368, în zona Gãrii, despre care a sustinut cã „sunt pãstrate în conditii greu de imaginat”. „Mã bucur cã am gãsit întelegere la Executiv, la primãrie, pentru a se asigura sumele pentru a contoriza toate scãrile de bloc din oras, în jur de 800.000 de lei. Îl provoc si pe dl. Dumitru Buzatu, ca presedinte al CJ Vaslui si cel care coordoneazã activitatea de la Aquavas, sã iasã si sã spunã vasluienilor ce mãsuri va lua pentru ca facturile la Aquavas sã nu mai fie asa de mari”, a spus Arcãleanu. „Îl anunt pe dl. Arcãleanu cã apa în muncipiul Vaslui si în toate localitãtile judetului este livratã în conditii foarte bune si cã ne vom continua programele de modernizare a retelelor de apã-canal”, este rãspunsul presedintelui CJ Vaslui la provocarea lansatã de Arcãleanu.

Marius Arcãleanu nu se lasã, si umblã pe la toate blocurile din oras, sustinând cã vrea sã vadã dacã Aquavas are vreo vinã în privinta facturilor mari la apã potabilã primite de populatie. Ieri, acesta a mers prin zona Gãrii si a gãsit un spatiu betonat, acoperit cu scânduri, în care erau mai multe contoare de bransament. Consilierul local spune cã nu a gãsit nicio hibã în sistemul de contoare al Aquavas, însã criticã în stânga si în dreapta, cerând ca facturile sã scadã. „Am gãsit acest spatiu în care erau contoarele de bransament de la blocul 368, vã dati seama cã au stat în apã toatã iarna”, a spus Arcãleanu, prezentând si o pozã de la acel locas în care se aflã contoarele. „Mã bucur cã eforturile mele încep sã prindã contur, în sensul cã primãria Vaslui, Executivul, dl. primar Pavãl au prins în bugetul pe acest an o sumã de 800.000 de lei pentru a monta contoare de bransament la fiecare scarã, având în vedere cã sunt 360 de scãri care nu au încã un contor separat”, a mai spus consilierul local. Desi miroase de la o postã a campanie electoralã pe spinarea vasluienilor, care trebuie sã achite facturi mai mari la apã din diverse cauze interne, Arcãleanu spune cã îsi doreste doar ca „vasluienii sã plãteascã atât cât consumã”. „Fac un apel cãtre Executiv, cãtre dl. primar si dl. Buzatu, care conduce Aquavas, sã iasã public si sã spunã vasluienilor ce se întâmplã, de ce facturile vasluienilor sunt umflate. Campania mea se va încheia odatã cu montarea de contoare cu citire de la distantã, pentru un proiect pilot de una sau douã scãri. Trebuie contorizate toate scãrile din oras, dupã care cred cã fiecare locatar va sti cât a consumat, una este sã ai contor la 100 de apartamente, alta sã ai pentru 10 sau 20 de apartamente”, a mai explicat consilierul local.

Seful PNL municipal cere explicatii de la primar

La rândul sãu, Tudor Polak, presedintele organizatiei municipale PNL, a spus cã asteaptã un rãspuns de la primarul municipiului resedintã, cu privire la Stadionul Municipal. „Domnul primar a spus, la interventiile consilierilor locali PNL, cã echipa CSM Vaslui va juca pe Stadionul Municipal, însã s-a trimis o adresã la toate cluburile private din oras cã, pânã la finele anului, nu se vor mai permite jocuri pe Municipal. Ori, când spune adevãrul dl. primar, dacã va juca sau nu CSM pe Municipal?”, a întrebat Polak.

Astãzi, liberalii din judet se raliazã la protestul de la Suceava

PNL Vaslui salutã initiativa omului de afaceri sucevean care a fãcut 1 m de autostradã pe banii lui si se alãturã protestului de 15 minute, din data de 15 martie, orele 15:00, în solidaritate cu milioanele de români din Regiunea de Nord-Est, care cer autostrãzi pentru Moldova. Primarii PNL Vaslui, conducerea judeteanã si membrii PNL se vor alãtura acestei forme de protest prin întreruperea activitãtii timp de 15 minute. „Încã de anul trecut, PNL Vaslui a promovat petitia publicã “Autostrada Unirii cu bani europeni”, în paralel cu campania pentru strângerea de semnãturi în acest sens, astfel încât actualul guvern sã înteleagã avantajele construirii Autostrãzii A8 Iasi – Târgu Mures din fondurile europene. Autostrãzile cãtre Moldova aduc avantaje atât pentru companiile care îsi desfãsoarã activitatea aici, cât si pentru cele care doresc sã investeascã, iar în final asta va conduce la îmbunãtãtirea traiului pentru toti cetãtenii”, spune presedintele PNL Vaslui, dr. Nelu Tãtaru.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/liberalii-vasluieni-cu-ochii-pe-apometrele-aquavas

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.