Actorul Victor Rebengiuc îi dã replica lui Buzatu: “primii care nu se pricep la ceea ce sunt pusi sã facã sunt chiar politicienii”

0

REPLICÃ… Victor Rebengiuc, unul dintre marii actori ai României, reactioneazã fatã de acuzatile liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, potrivit cãrora artistii care au protestat împotriva modificãrii legilor justitiei nici mãcar nu stiau despre ce este vorba. Actorul a explicat în cadrul unei emisiuni televizate cã protestul la care a participat era o actiune de sustinere a magistratilor, dar si un semnal de alarmã fatã de “modul în care este terfelitã justitia”si fatã de “intentia puterii de a folosi justitia în interesul ei”. “Si dacã-i vorba de oameni care nu se pricep, primii care nu se pricep la ceea ce sunt pusi sã facã sunt chiar politicienii, de ce sã mã acuze pe mine cã sunt actor, slavã Domnului, de atîtia ani de zile, nu m-a gonit nimeni din Teatru, încã, încã… Îmi iau si aceastã mãsurã de protectie”, a declarat actorul.

Acesta a povestit si ce pãrere are despre românii care au plecat din tarã. “Pleacã din tarã pentru cã deocamdatã vãd cã nu existã niciun viitor si mãsura luatã în legãturã cu Alianta USR PLUS îi face sã-si dea seama cã nu au niciun viitor. Câtã vreme ãstia vor rãmâne fixati si întãriti aici, la putere, ei vor, Doamne, punctul zero, dom’le, gata, s-a încheiat toatã treaba nu mai întreabã nimeni de unde ai tu banii ãstia, de unde ti-ai fãcut conacul ãsta, de unde ti-ai cumpãrat nu stiu ce, nu mai întreabã nimeni nimic. Tot ce ai rãmâne al tãu si toti ãia, fraierii, cãrora le-am luat banii din buzunare nu o sã mai zicã nimica. Rãmâne asa. Si atunci o luãm de la zero. Si atunci o sã dãm legi noi, prin care o sã putem fura fãrã teama de a fi prinsi si pedepsiti vreodatã si o sã facem o tarã demnã si frumoasã în care noi vom fi si oamenii puternici si bogati (…)”, a afirmat actorul Victor Rebengiuc, care a mai povestit cã dupã protestul de sãptãmâna trecutã, alãturi de actorii Teatrului National din Bucuresti, a primit foarte multe felicitãri, dar si foarte multe înjurãturi.

“Totusi, n-ar fi bine cã înainte de a face anumite lucruri, sã vedem despre ce este vorba?”

Liderul PSD Vaslui a declarat dupã protestul actorilor cã acestia nici mãcar nu cunosc continutul ordonantei, care este „destul de complexã” si necesitã „timp si culturã juridicã” pentru a o întelege. „Probabil cã a fost vointa actorilor de acolo, nu cred cã i-a scos cineva sã protesteze. Sunt aproape deloc convins cã actorii, evident, personalitãti artistice, unele de marcã, stiau foarte bine Ordonanta împotriva cãreia protestau si cã acea ordonantã cuprindea prevederi care îi afecta direct. Haideti sã fim seriosi un pic, totusi, în tara asta. Aici e vorba de principiul de a protesta fãrã sã stii împotriva a ce. Totusi, n-ar fi bine cã înainte de a face anumite lucruri, sã vedem despre ce este vorba?”, a opinat liderul PSD de la Vaslui.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/actorul-victor-rebengiuc-ii-da-replica-lui-buzatu-primii-care-nu-se-pricep-la-ceea-ce-sunt-pusi-sa-faca-sunt-chiar-politicienii

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.