ULTIMA ORĂ Un elev de 17 ani s-a sinucis, cel mai probabil din cauza divorțului părinților

0

8 martie 2019

Un elev de 17 ani, din localitatea Moara Domnească, s-a sinucis, joi seară, într-o anexă a locuinței, cauza cea mai probabilă fiind divorțul părinților. Adolescentul locuia doar cu bunica sa și nu se afla la prima tentativă de suicid.

Tragedie în Moara Domnească, localitate situată la câțiva kilometri de municipiul Vaslui. Un elev și-a pus capăt zilelor, pe fondul unei depresii de care suferea de mai mult timp. Adolescentul de 17 ani s-a spânzurat de o grindă într-o anexă a locuinței în care trăia, de mai mulți ani, împreună cu bunica sa. De altfel, femeia a fost cea care l-a găsit pe elev, alertând autoritățile la numărul de urgență 112.

Echipajul medical deplasat la caz nu a mai putut face nimic altceva decât să constatate decesul minorului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”

, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Părinții adolescentului de 17 ani locuiau în București, fiind divorțați. Se pare că acesta ar fi și motivul pentru care elevul a recurs la suicid, acesta mai având și în trecut alte tentative de a-și pune capăt zilelor.

(Ionuț PREDA)

Sursa: http://estnews.ro/2019/03/08/ultima-ora-un-elev-de-17-ani-s-a-sinucis-cel-mai-probabil-din-cauza-divortului-parintilor/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.