Cei mai buni sportivi ai județului, premiați în cadrul galei anuale a Direcției pentru Tineret Vaslui

0

6 decembrie 2018

Cei mai buni 20 de sportivi din județul nostru vor fi premiați, la mijlocul acestei luni, în cadrul galei anuale organizate de Direcția pentru Tineret și Sport Vaslui. Pe lângă cupe și diplome, sportivii clasați pe podium vor primi, în cadrul activității organizate pe 13 decembrie, și premii în bani, în limita posibilităților instituției.

Direcția Județeană pentru Tineret și Sport (DJTS) Vaslui va organiza, pe 13 decembrie, Gala Sportului Vasluian, eveniment ce va reuni elitele sportului de la noi din județ din anul 2018. În cadrul evenimentului, care va reuni peste 200 de sportivi și antrenori, vor fi acordate premii pentru toți competitorii din județ cu rezultate meritorii din cursul acestui an. De asemenea, vor primi distincții și profesorii care i-au pregătit pe copii, precum și voluntarii și cluburile care s-au evidențiat cu rezultate deosebite în 2018.

Clasamentul în baza căruia se va stabili ierarhia sportivilor se face în baza unei grile a Ministerului Tineretului și Sportului, în funcție de gradul competiției la care au participat competitorii, vârsta acestora și locul ocupat”

, ne-a declarat directorul DJTS Vaslui, Răducu Tatu.

Premierea sportivilor se va face pe două secțiuni, fiecare cuprinzând câte zece locuri, pe sporturi olimpice și neolimpice. Primele trei locuri de la fiecare secțiune va fi premiată și în bani, sumele acordate fiind de ordinul sutelor de lei.

(Ionuț PREDA)

Sursa: http://estnews.ro/2018/12/06/cei-mai-buni-sportivi-ai-judetului-premiati-in-cadrul-galei-anuale-a-directiei-pentru-tineret-vaslui/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.