Preluarea frezelor de zăpadă a fost respinsă a doua oară în ședința CJ Vaslui

0

19 noiembrie 2018

Proiectele privind preluarea a patru freze de zăpadă și acordarea a două autoturisme unor instituții publice nu au fost aprobate în ședința extraordinară a Consiliului Județean (CJ) Vaslui. Cum cele două proiecte privesc patrimoniul, pentru aprobarea hotărârilor a fost nevoie de votul a două treimi din consilierii județeni în funcție. Mai exact, din cei 33 de consilieri județeni în funcție, pentru adoptarea celor două proiecte de hotărâre era nevoie de 22 de voturi.

Înaintea citirii proiectului de hotărâre care viza preluarea frezelor de zăpadă, Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, a spus că retrage cele două proiecte de hotărâre care au nevoie de două treimi din voturi, pentru că oricum nu vor trece de votul final.

Gheorghe Viziteu, consilier PNL, a spus că regretă că cele două proiecte de hotărâre nu au trecut de votul final: „Dacă ați fi ținut mai mult la acest județ, vă mobilizați oamenii ca să aveți majoritate. Această ședință trebuia să fie normală.

Dar noi am bătut palma într-un anumit fel, dar ședința s-a răsucit.

Nu vă dau dreptate că noi am fi de vină dacă la noapte ninge și utilajele nu sunt în județ.

Dacă v-ați fi temut, erau prezenți și ceilalți doi colegi din majoritate, care vă lipsesc să votați proiectele” .

Dumitru Buzatu a răspuns că nu obligă pe nimeni să voteze într-un anumit fel, frezele au fost oferite județului Vaslui, iar CJ-ul nu va merge în Germania după astfel de utilaje.

Primul proiect căzut se referă la preluarea în folosință gratuită a patru autofreze de zăpadă aflate în proprietatea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA. Al doilea proiect respins privește transmiterea a doua autoturisme din parcul auto deținut de CJ Vaslui către Centrul Militar Județean și Centru Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

Sursa: http://estnews.ro/2018/11/19/preluarea-frezelor-de-zapada-a-fost-respinsa-a-doua-oara-in-sedinta-cj-vaslui/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.