O femeie de 73 de ani internată într-un spital a murit după ce s-a aruncat de la etaj

  0

  O femeie de 73 de ani care suferea de mai multe boli, internată la Spitalul Municipal din Bârlad, a murit, duminică, după ce s-a aruncat de la etajul 1.

  Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal din Bârlad, Adrian Gheorghiu, a declarat pentru MEDIAFAX că femeia în vârstă de 73 de ani a fost adusă vineri cu o ambulanţă, din mediul rural.

  ”A fost adusă cu accident vascular cerebral, cu hemipareză stângă, cu mai multe comorbidităţi cardio-vasculare. A fost internată la Neurologie, pe lângă simptomatologia bolilor ei, prezenta şi agitaţie psihomotorie. Era sub tratament, sub supraveghere, (…) a fost şi legată, conform protocolului pe care îl avem, dar într-un moment, când se trezea că e liniştită, spre dimineaţă, spre ora 05.00, a sărit”, a spus Adrian Gheorghiu.

  În ciuda manevrelor de resuscitare, viaţa femeii nu a mai putut fi salvată.

  Silvia Manta, reprezentant al IPJ Vaslui, a declarat că femeia s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Municipal Bârlad.

  astăzi, 00:10

  astăzi, 00:08

  astăzi, 00:05

  Sursa: http://www.mediafax.ro/social/o-femeie-de-73-de-ani-internata-intr-un-spital-a-murit-dupa-ce-s-a-aruncat-de-la-etaj-17633622

  Loading...
  loading...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.