CSM FC Vaslui a urcat pe doi în Liga a IV-a, după ce a spulberat Atletic Bârlad

  0

  19 noiembrie 2018

  Schimbare pe podiumul Ligii a IV-a, după ce hușenii s-au împiedicat în deplasarea de la Juventus Fălciu, scor 0 – 0. De acest rezultat a profitat din plin CSM FC Vaslui, care a urcat pe locul doi în clasament, grație victoriei obținute autoritar în fața celor de la Atletic Bârlad, scor 7 – 0.

  Liderul Racova Pușcași a reușit un nou tur de forță și s-a impus clar în confruntarea cu Vitis Șuletea. După ce la pauză aveau un avantaj steril de un gol, aceștia au mai scuturat plasa de două ori, scor final 3 – 0.

  FC Vulturești s-a apropiat la doar un punct de podium, însă a tremurat serios pentru victorie. Ocupanta locului patru a fost condusă la pauză cu 2 – 0 de FC Rapid Brodoc. Repriza secundă a fost însă una diametral opusă, iar oaspeții s-au impus în cele din urmă cu 3 – 2.

  Sporting Bârlad a reușit să ia o gură de aer și păstrează speranțe pentru evadarea din subsolul clasamentului. Victoria obținută în fața celor de la FC Gârceni este una crucială, deoarece o plasează la doar cinci puncte în spatele ocupantei locului opt, ultimul calificabil în play-off.

  Flacăra Muntenii de Sus a urcat un loc în clasament, grație victoriei categorice obținute cu ACS Moara Domnească, scor 8 – 1 (3 – 1).

  Racova Pușcași e lider în Liga a IV-a, cu 2

  puncte. Pe doi se clasează

  CSM FC Vaslui, cu 24 de puncte.

  Podiumul e completat de AS Hușana Huși, cu 2

  puncte. Urmează FC Vulturești, cu

  puncte. Pe cinci și șase se clasează Flacăra Muntenii de Sus

  Bârlad, cu 1

  , respectiv 1

  puncte. Locul șapte este ocupat de Vitis Șuletea, cu 14 puncte. Urmează FC Rapid Brodoc și FC Gârceni, ambele cu 13 puncte. Pe locul 10 se clasează Sporting Bârlad,

  cu 8 puncte.

  Ocupanta locului 11 este ACS Moara Domnească, c

  are are

  6 puncte. Lanterna roșie Juventus Fălciu are

  (George PROCA)

  Sursa: http://estnews.ro/2018/11/19/csm-fc-vaslui-a-urcat-pe-doi-in-liga-a-iv-a-dupa-ce-a-spulberat-atletic-barlad/

  Loading...
  loading...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.