Un fost ofiter de politie acuzã clasa politicã: „Au blocat informatiile de la serviciile secrete!”

0

ACUZATII…Cei 29 de ani de democratie au adus un dezastru fãrã precedent în industria judetului. Am auzit cu totii întrebarea: „Cine este vinovat pentru faptul cã toate fabricile din Zona Industrialã a Vasluiului sunt distruse, chiar puse la pãmânt?”. O zonã industrialã în care lucrau, în 1989, în jur de 20.000 de persoane si în care acum buruienile depãsesc clãdirile. Dacã ne întrebãm cine sunt vinovatii pentru acest dezastru, un lucru e sigur: clasa politicã, toti cei care s-au aflat la conducerea judetului, din 1990 încoace. Interese, saci de bani pusi la bãtaie în diverse institutii, bãtaie de joc fatã de ceea ce s-a creat în timpul comunismului. Un cunoscut si respectat politist vasluian, ajuns la vârsta pensionãrii, comisar-sef (r) Doru Lascu, fost sef al structurilor de combatere a crimei organizate, spune cã toatã aceastã distrugere a economiei s-a fãcut cu stiinta si aportul politicienilor.

„De ceva timp, pe toate mediile de socializare tot mai multi români îsi pun întrebarea: „Unde au fost si ce au fãcut serviciile secrete nationale, când tara a fost furatã si distrusã”?. Cu certitudine, pot spune cã serviciile secrete au fost aici si, ca si celelalte servicii secrete din lume, în conformitate cu prevederi ale legilor privind siguranta nationalã, au înaintat decidentilor politici din fruntea statului informãri, analize, sinteze cu privire la jaful care avea si are loc. Ce au fãcut capii tãrii cu aceste sesizãri? Rãspunsul este simplu: le-au blocat! De ce? În primul rând, din cauza nivelului înalt al marii coruptii din rândul factorilor politici decidenti. Apoi, au deturnat activitatea serviciilor punându-i sã se ocupe de probleme minore, care au fost transformate în prioritãti, iar când decidentii au observat cã totusi ofiterii îsi fac treaba si colaboreazã cu institutiile de aplicare a legii (politie, parchet, instante) au inventat un nou termen, „statul paralel”, prin care serviciile si celelalte institutii de aplicare a legii, prin canale media aservite, sunt discreditate si în regim de urgentã legile sunt modificate prin reducerea la maximum a atributiilor. Este elocvent faptul cã statul român a devenit captiv grupurilor de interese nelegitime care au penetrat partidele politice. România nu mai are industrie, nu mai are agriculturã, nu mai are cercetare, nu mai are educatie, nu mai are un sistem de sãnãtate publicã eficient, desi scoala româneascã încã produce medici, IT-sti, ingineri, cercetãtori buni, de stiinta si talentul cãrora se bucurã altii. Tara a devenit vulnerabilã din cauza acestor decidenti, care de 29 de ani fac alte jocuri, ale lor si ale altora. A venit timpul sã stim unde este industria României, unde sunt bogãtiile ei, cum s-au îmbogãtit niste dobitoci de genul celui care ne fãcea semne obscene din Parlament si ce s-a fãcut cu informãrile trimise de Servicii. Sã vedeti atunci surprize, n-avem suficiente puscãrii pentru cât de multi ar trebui condamnati!”, sustine fostul ofiter, într-o postare pe Facebook. Întrebarea este: cine va avea curajul sã punã toate aceste întrebãri?

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/un-fost-ofiter-de-politie-acuza-clasa-politica-%e2%80%9eau-blocat-informatiile-de-la-serviciile-secrete%e2%80%9d

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.