Horoscopul politicienilor vasluieni

0

Doina Silistru

PS Ignatie v-a lãudat si sã stiti cã nu prea obisnuieste sã facã astfel de gesturi, mai ales politicienilor din PSD. Pãcat cã ati obtinut aceastã recunoastere, acum, la final de carierã. Dar, atentie! Noi spunem cã încã nu a venit sfârsitul. Ia încercati o negociere cu Ramona Mocanu, cea care vã vrea locul, de genul urmãtor: dvs. aranjati cu episcopul sã-l punã pe bãrbatã-su popã în oras, iar ea vã mai lasã o turã la Senat.

Daniel Olteanu

De când ati preluat presedintia ALDE, Braniste si Sârbu sunt din ce în ce mai obositi. Se plâng pe la Buzatu cã-i munciti ca pe hotii de cai. Însã, se consoleazã când vãd cã scorul partidul creste ca din apã si au ajuns în sondaje peste USR si barã la barã cu PNL-ul. Cã doar nu degeaba ati plãtit 5000 de euro la Bucuresti, pentru cercetarea sociologicã.

Dumitru Buzatu

Ati convocat o sedintã fulger mâine la partid. Probabil le aduceti vesti bune la primari, de la Guvern. Le asteaptã ca pe pâinea caldã. Sperãm cã nu va mai pus Dragnea, iar, sã vã cereti scuze. Cã de când i-ati semnat vicepremierului Stãnescu aceea scrisoare, numai bube aveti în cap.

Mircea Gologan

Multe vãduve din oras au pus ochii pe dvs. Înalt, frumusel, cu relatii la statul paralel, puteti fi o partidã perfectã. Dânsele au sesizat cã în ultima perioadã plecati fãrã sotie în concedii si au intrat la bãnuieli. Acum, cã v-au vãzut singurel si la Balul Bobocilor de la Liceul Racovitã, deja trag nãdejde cã sunteti în cãutãri.

Ciprian Trifan

Stie doamna dvs. cã v-ati înhãitat cu statul paralel si ati mers la Balul Bobocilor? Pe Mircea îl întelegem, cã dânsul a rãmas frustrat din liceu cã nu a fost ales Mister, dar la dvs. aveam pretentii! Mai lipsea din peisaj doar profesorul Marin, ca sã dea o cu totul altã conotatie balului.

Vasile Pavãl

Am auzit cã un nene rus care construieste fãrã autorizatii case prin Zona Industrialã, i-ar fi amenintat pe bãietii dvs. de la Urbanism. Pãi cum vine asta, deja ne-a ocupat Putin? Cum sã le spunã cã din Rediu nu scapã cu viatã dacã dau amenzi. Puneti-l pe Catanã sã-l calmeze!

Dumitru Boros

Purtãtorul de vorbe de la Primãrie vã dã mari bãtãi de cap. A anuntat concertul de 1 Decembrie, desemnând chiar si firma care se ocupã fãrã ca Primãria sã aibã contract cu acestia. Asta înseamnã cã ori omul e Mama Omida si a intuit cine câstigã licitatia, ori la dvs. în curte câstigãtorii se stiu înainte de a se organiza etapele de selectie.

Ioan Ciupilan

Dupã ce ati plimbat-o pe sefa ISJ-ului prin Republica Moldova si i-ati promis marea cu sarea, dânsa a uitat sã vã întoarcã serviciul. Nu v-a invitat la sãrbãtoarea de 50 de ani a institutiei. Poate nu a fost multumitã de prestatia dvs. în tara vecinã.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/horoscopul-politicienilor-vasluieni-380

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.