Un barbat condamnat la 20 de ani de inchisoare, retinut la Vama Albita

0

cu 20 de minute in urma

noiembrie 9, 2018

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu dublă cetăţenie, moldovenească şi română, condamnat la 20 de ani de închisoare cu executare.

Potrivit unui comunicat de presă remis, vineri, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, acesta având de executat pedeapsa privativă de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Franţei.

‘Pe data de 8 noiembrie, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, în vârstă de 29 de ani. La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emisă de autorităţile din Franţa în data de 8 noiembrie 2018’, a precizat sursa citată.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun, a precizat sursa citată.

Sursa: http://stiriest.ro/2018/11/09/un-barbat-condamnat-la-20-de-ani-de-inchisoare-retinut-la-vama-albita/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.