Ambasadorul Cubei, la Vaslui. Invitaţie surpriză pentru liderul PSD Dumitru Buzatu

0

9 noiembrie 2018, 18:05

ambasadorul Republicii Cuba la Bucureşti, Roberto Cesar Hamilton Magana, este prezent vineri, 9 noiembrie, în Vaslui, unde a avut o întâlnire cu oficialităţile vasluiene, urmând a participa la o manifestare dedicată premierii oamenilor de afaceri locali.

Ambasadorul Cubei a avut o întâlnire la Consiliul Judeţean (CJ) Vaslui cu preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, vicepreşedintele CJ, Vasile Mariciuc, subprefectul Mircea Gologan şi preşedintele CCIA, Ionel Constantin.

Oaspetele cubanez, anunţă oficialităţile vasluiene, a primit o serie de informaţii legate de starea socio-economică a judeţului Vaslui şi principalele linii strategice ale dezvoltării pentru perioada următorilor ani.

La rândul său, Roberto Cesar Hamilton Magana, a mulţumit pentru invitaţia primită, fiind la prima sa vizită în judeţul Vaslui: ”Sper ca această primă întâlnire să nu fie ultima, iar la următoarea să punem la punct mai multe idei de colaborare şi de derulare a unor parteneriate. După cum se ştie, ţara noastră are legătură directă cu judeţul Vaslui, prin Camera Bilaterală România-Cuba, şi sunt încântat că mă aflu aici. Suntem mari consumatori de carne de pui, iar în judeţul dumneavoastră există firme puternice în acest domeniu şi putem avea posibilitatea de a încheia parteneriate. Ştim că distanţa dintre România şi Cuba e mare, însă noi importăm şi exportăm la distanţe mult mai mari. Putem avea discuţii şi pentru alte sectoare economice şi nu numai”.

La final, Ambasadorul Cubei la Bucureşti a semnat în cartea de onoare şi a făcut o invitaţie preşedintelui CJ, Dumitru Buzatu, de a vizita ţara natală, nu înainte de a preciza că uşile Ambasadei sunt deschise pentru colaborări socio-economice şi culturale.

Ambasadorul Cubei va participa vineri seara Topul Judeţean al Firmelor, ce are loc în municipiul Vaslui, prilej de discuţii cu mai mulţi oameni de afaceri vasluieni.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/ambasadorul-cubei-vaslui-invitatie-surpriza-liderul-psd-dumitru-buzatu-1_5be5aba9df52022f754f3f09/index.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.