Se cauta director financiar pentru Spitalul din Husi!

0

8 noiembrie 2018

Peste nici trei saptamani, Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Husi va organiza concurs pentru desemnarea unui nou director financiar-contabil. Anuntul referitor la organizarea concursului a fost publicat, pe 2 noiembrie, pe portalul http://posturi.gov.ro, unde sunt publicate posturile vacante din administratia publica din Romania.

Eventualii doritori trebuie sa stie ca se pot inscrie numai daca nu au fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea. De asemenea, nu trebuie sa fi fost destituiti dintr-o functie publica sau sa le fi incetat contractul individual de munca pentru motive disciplinare in ultimii 7 ani si nici sa fi desfasurat activitate de politie politica.

in ceea ce priveste conditiile specifice, candidatii trebuie sa fie absolventi de invatamant universitar de lunga durata, cu diploma de licenta sau echivalenta in profil economic; sa aiba cel putin doi ani vechime in specialitatea studiilor si sa detina certificatul de atestare a cunostintelor dobandite in domeniul Sistemului european de conturi, precum si de cunoastere a reglementarilor europene in domeniu – optional.

Cei interesati de functia de conducere isi pot depune dosarele la secretarul comisiei de concurs – Biroul RUNOS – Camelia Gavrilescu, intre orele 9.00-15.00, pana cel tarziu pe 16 noiembrie, ora 16.00. Cine doreste mai multe informatii, le poate obtine sunand la numarul de telefon 0235/481.081, interior 104. Concursul se va desfasura la sediul administrativ al spitalului din Husi, str. 1 Decembrie nr. 40, pe data de 26 noiembrie, ora 11.00 (proba scrisa) si pe data de 28 noiembrie, ora 10.00 (prezentarea lucrarii de specialitate si interviul).

De mentionat ca, in prezent, fotoliul de director financiar-contabil al Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Husi este ocupat cu interimat de economista Eliza Paun.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2018/11/se-cauta-director-financiar-pentru-spitalul-din-husi.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.