Rãzvan Burleanu revine la Vaslui

0

Cupa Satelor

INVITAT SPECIAL… Terenul de fotbal din comuna Vãleni va gãzdui, la sfârsitul sãptãmânii, faza finalã pe judet a Cupei Satelor, o competitie la care s-au înscris 50 de echipe de fotbal din 48 de comunitãti locale. La eveniment va fi prezent si presedintele Federatiei Române de Fotbal, Rãzvan Burleanu, dar si directorul de dezvoltare al FRF, Ciprian Paraschiv, care vor înmâna trofeul echipei câstigãtoare.

Vasluiul devine un pol din ce în ce mai atractiv pentru Federatia Românã de Fotbal, dovadã fiind numeroasele competitii regionale si nationale pe care judetul nostru le-a gãzduit în ultimii ani. FRF se implicã si în dezvoltarea infrastructurii sportive, iar ca exemplu avem terenul sintetic de fotbal pe care autoritãtile locale vasluiene vor sã-l construiascã în colaborare cu forul condus de Rãzvan Burleanu. Presedintele FRF va veni, duminicã, la Vaslui, pentru a discuta si despre acest subiect, dar si pentru a participa la faza finalã a Cupei Satelor, etapã în care se vor confrunta cele mai bune patru echipe din judet. Competitia va fi gãzduitã de terenul de fotbal din comuna Vãleni.

Participare peste asteptãri

Potrivit presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal Vaslui, Bogdan Gheorghitã, Cupa Satelor, editia 2018, s-a bucurat de o participare peste asteptãri. “Duminicã are loc faza finala la Cupa Satelor, editia 2018, pe judet. Cele care au reusit sã se califice în aceastã etapã a competitiei sunt echipa comunei Feresti, echipa cumunei Voinesti, echipa comunei Botesti si echipa comunei Iana. Meciurile se vor juca pe terenul de la Vãleni, cu începere de la ora 9:00. La aceastã activitate va participa si Federatia Românã de Fotbal, prin presedintele Rãzvan Burleanu si prin directorul de dezvoltare, Ciprian Paraschiv. Pentru noi, organizatorii acestei competitii, a fost foarte încurajator sã vedem 50 de echipe înscrise din 48 de comunitãti locale. Multumim foarte mult celor care au gãzduit fazele zonale. Nu ne rãmâne decât sã sperãm cã echipa noastrã campioanã, care va castiga etapa finalã pe judet, sã ajungã cât mai sus si de ce nu, sã câstige titlul national”, ne-a declarat seful AJF Vaslui.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/razvan-burleanu-revine-la-vaslui

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.