Incendiu puternic la o fostă brutărie, provocat de persoana care avea grijă de clădire

0

8 noiembrie 2018

Un incendiu puternic a cuprins fosta brutărie din localitatea Stoeșești, comuna Banca, după ce un bărbat care avea grijă de clădire și bunurile din interior ar fi dat foc intenționat, așa după

a recunoscut în fața anchetatorilor. Pe lângă izolația din polistiren și mobilierul aflate în interior, au ars inclusiv 20 de baloți de paie depozitați în clădire.

Incendiu provocat intenționat la fosta brutărie din Stoeșești, care a ars în totalitate în curs zilei de miercuri. Bărbatul care se pare că avea grijă de clădire și bunurile aflate în interior ar fi dat foc la acestea din motive care urmează a fi stabilite de către anchetatori. Este vorba de obiecte de mobilier, piese pentru sistem de irigații și aproximativ 20 de baloți de paie, aceștia provocând și vâlvătaia.

La locul incendiului s-a intervenit cu două autospeciale, cu un număr de opt subofițeri. Cauza care a condus la aprinderea materialelor combustibile este în curs de stabilire”

, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Georgică Onofreiasa.

Bărbatul care a declarat anchetatorilor că ar fi dat foc intenționat la bunurile din incinta fostei brutării din Stoeșești ar putea fi cercetat penal.

(Ionuț PREDA)

Sursa: http://estnews.ro/2018/11/08/incendiu-puternic-la-o-fosta-brutarie-provocat-de-persoana-care-avea-grija-de-cladire/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.