Barbat in stare grava dupa ce a cazut de pe casa

0

cu 58 de minute in urma

noiembrie 8, 2018

Blestem pe capul unui bărbat în vârstă de 57 de ani. Cu toate ca este o zi sfanta pentru crestinii ortodocsi, el efectua lucrări la o casă din Bârlad si a căzut de la o înălţime de aproximativ 7 metri. Victima a fost transportata la spital in stare grava. Potrivit conducerii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui, a fost demarată o anchetă în acest caz, fiind luată măsura suspendării lucrărilor de construcţie la imobilul respectiv.

‘O echipă de inspectori s-a deplasat la faţa locului şi a luat măsura suspendării lucrărilor, până la intrarea în legalitate cu privire la asigurarea măsurilor referitoare la lucrul la înălţime. Se continuă verificările pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs accidentul şi urmează să fie luate măsurile care se impun’, a declarat inspectorul-şef al ITM Vaslui, Gheorghe Chirvase.

Bărbatul care a căzut de pe casă a fost preluat de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, fiind diagnosticat cu politraumă prin cădere de la înălţime. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă ‘Elena Beldiman’ din Bârlad.

Sursa: http://stiriest.ro/2018/11/08/barbat-in-stare-grava-dupa-ce-a-cazut-de-pe-casa/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.