Vaslui: Elicopter SMURD solicitat pentru o femeie cu arsuri la nivelul feţei şi al mâinilor

0

2018-11-07 16:23:30

Un elicopter SMURD a fost solicitat miercuri să intervină în oraşul Negreşti, pentru a prelua o femeie în vârstă de 78 de ani, care a suferit arsuri grave la nivelul feţei şi al mâinilor.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, Aurora Popa, pacienta le-a spus cadrelor medicale care s-au deplasat la acest caz că a încercat să aprindă aragazul lăsând mai mult timp gazul pornit, suferind arsuri prin flacără deschisă.

“Echipajul medical care s-a deplasat la pacientă, în urma apelului la numărul de urgenţă 112, a evaluat victima şi a decis că din cauza arsurilor grave şi mai ales pentru că ele sunt localizate la nivelul feţei, se impune transferul la o unitate medicală din alt judeţ. A fost solicitat un elicopter SMURD care să preia pacienta”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Pacienta va fi transportată la o unitate medicală din judeţul Iaşi. AGERPRES/(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Nona Jalbă; editor online: Magdalena Tănăsescu)

Sursa: https://www.agerpres.ro/sanatate/2018/11/07/vaslui-elicopter-smurd-solicitat-pentru-o-femeie-cu-arsuri-la-nivelul-fetei-si-al-mainilor–206787

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.