CSM Vaslui: doi candidati pentru functia de director

0

Luptã la sefia sportului vasluian

CONCURENTÃ… Primãria Vaslui a scos din nou, la concurs, postul de director al Clubului Sportiv Municipal Vaslui. Potrivit purtãtorului de cuvânt al Primãriei, pânã la termenul limitã de înscriere fuseserã depuse douã dosare, care în aceste zile sunt verificate de cãtre o comisie din cadrul primãriei. Vineri vom afla dacã cei doi candidati au primit “ok”-ul pentru a intra în examenul programat pe 14 noiembrie.

Potrivit surselor noastre, doar unul dintre cei doi candidati înscrisi pentru postul de director al CSM Vaslui vine din lumea sportului. Este vorba despre Ciprian Sorin Amarandei, presedintele clubului de fotbal Real Juniorul Vaslui. Acesta a mai candidat o datã pentru functia de director al CSM Vaslui, în luna mai a acestui an, însã a picat la proba scrisã. Potrivit acelorasi surse, a doua persoanã interesatã de sefia Clubului Sportiv Municipal ar fi un fost angajat al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui, care acum este iesit la pensie.

Dosarele, analizate în comisii

Dacã bãtãlia pentru fotoliul de sef al CSM Vaslui se va da în unul sau doi, vom afla vineri, când Primãria Vaslui va publica rezultatul verificãrilor celor douã dosare. Candidatii trebuie sã aibã studii universitare de licentã absolvite cu diplomã, respectiv studii superioare de lungã duratã, absolvite cu diplomã de licentã sau echivalentã în domeniul economie, stiinte juridice, specializarea: economie generalã, economie generalã si comunicare economicã, economie si finante, drept sau studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administratiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitãrii functiei. Dacã vor primi “ok”-ul din partea Primãriei, cei doi candidati vor intra în examen, programat miercurea viitoare, pe 14 noiembrie. În prezent, postul de director al CSM Vaslui este ocupat prin delegare, de cãtre Bogdan Cristea, angajat al Primãriei Vaslui.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/csm-vaslui-doi-candidati-pentru-functia-de-director

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.