Zece si premii si trofee pentru elevii Scolii “Soul Music Art” din Bârlad | FOTO

0

MUNCÃ RÃSPLÃTITÃ… Elevii Scolii de Canto “Soul Music Art” din Bârlad au reusit din nou sã dovedeascã faptul cã munca sI seriozitatea, plus picãtura de talent, aduc întotdeauna performtã si rezultate exceptionale. Astfel, talentatii copii pregãtitI de prof. Dragos Gheorghiu, au obtinut zece trofee si tot atâtea premii la mai multe festivaluri de prestigiu care au avut loc în tarã.

În perioada 1-2 noiembrie, la Bucuresti s-a desfãsurat cea de a XX-a editie a Festivalului Concurs National de Muzicã Usoarã “Aurelian Andreescu”. Organizatorii acestui eveniment au fost Primãria Municipiului Bucuresti prin Teatrul de Revistã Constantin Tãnase. Concursul a fost deschis tinerilor interpreti între 14 si 25 de ani. Juriul a fost alcãtuit din personalitãti de seamã ale muzicii usoare românesti. Presedintele juriului a fost Marius Teicu. În urma preselectiei Scoala de canto „ Soul Music Art” a avut douã reprezentante: Miruna Mihaela Diaconescu, care a obtinut premiul al II- lea, si Lavinia Anghelutã care a primit din partea juriului o mentiune si un premiu special.

Trofeul “Aschiutã” pentru a treia oarã consecutiv a ajuns la Bârlad!

Tot în aceastã perioadã, vineri, 2 noiembrie, la Bacãu s-a desfãsurat Festivalul Concurs National de Muzicã Usoarã pentru cei Mici “Aschiutã”. Festivalul a avut ca scop promovarea copiilor între 4 si 10 ani. Juriul a fost alcãtuit din nume sonore ale muzicii: Viorel Gavrilã – compozitor si dirijor, vicepresedintele Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din România, Camelia Popa – Inspector scolar pentru educatie permanentã si Mentorat al I.S.J Bacãu, George Vanvu – muzician si redactor Radio Iasi, Mihaela Ojog – profesor de muzicã la C.N de arte “George Apostu” Bacãu si interpretã de muzicã usoarã si Ionut Gheorghes – profesor de muzicã la C.N de Arte “George Apostu” Bacãu, prof. Brândusa Paraschiv – secretar juriu. Scoala de canto s-a ridicat si de aceastã datã la cel mai înalt nivel, aducând marele trofeu al festivalului obtinut de Luca Mastacan. La categoria 9-10 ani Teodor Stroiu a obtinut Trofeul categoriei, premiul al II-lea la aceastã categorie a fost obtinut de Tudor Nechifor sI Daria Nenitã.La aceeasi categorie au obtinut mentiuni Elena Mocanu si stefania Ciobanu. La categoria 7-8 ani Lavinia Gorie a obtinut Trofeul categoriei iar Anastasia Stanciu a obtinut o mentiune.

Trofeele de la Focsani au ajuns la Bârlad!

Pe 3 noiembrie, a avut loc la Focsani cea de a IX-a editie a Festivalului National de muzicã pentru copii si tineret “Constelatia Juniorilor”. Evenimentul si-a propus descoperirea si promovarea copiilor talentati în interpretarea muzicii usoare si a muzicii populare traditionale românesti, specifice vârstei lor, dezvoltarea spiritului de competitie si corectitudine între copii de vârste apropiate, dragostea pentru artã, promovarea actului artistic de calitate si, nu în ultimul rând, crearea unor punti de prietenie între concurenti. Festivalul s-a desfãsurat pe cinci categorii de vârstã. Din juriu au fãcut parte personalitãti din domeniul muzical. Presedintele juriului a fost Mihai Trãistariu.

“Si de aceastã datã ne-am remarcat, premiile fiind pe mãsura muncii copiilor. Tudor Nechifor a obtinut Trofeul Junior al Festivalului, Alesia Munteanu de asemenea a obtinut Trofeul grupei si Trofeul la sectiunea etno, Miruna Melescanu a obtinut douã trofee unul la pop românesc iar celãlalt la pop international, grupul Magic Stars format din Alice Saghian si Ana Munteanu a obtinut Trofeul grupei, Georgiana Mesca a obtinut premiul III, Teodora Chitroceanu din Vaslui a obtinut premiul al III-lea, Lorena Condrache a obtinut premiul I, Teodora Dumitriu, la pop românesc, a obtinut premiul al III-lea, iar la pop international premiul I, Alice Saghian premiul II, Alesia Ciocan premiul al III-lea, Bianca Costin a obtinut premiul al III-lea si Amalia Bleoju a obtinut tot premiul III. Felicitãri tuturor copiilor care au avut rezultate peste asteptãri. Asta înseamnã sã muncesti sI sã te pregãtesti pentru performantã: rezultatele vin pe bandã rulantã”, a spus profesorul Dragos Gheorghiu, antrenorul vocilor care uimesc specialistii si publicul, astfel cã Bârladul este pe buzele tuturor juratilor de la toate festivalurile importante pentru copii si tineret din România.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/zece-si-premii-si-trofee-pentru-elevii-scolii-%e2%80%9csoul-music-art%e2%80%9d-din-barlad-foto

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.