Gimnastele din Barlad, opt medalii la „Cupa Vrancei” Focsani

0

6 noiembrie 2018

La finele saptamanii trecute, patru gimnaste in varsta de 10 ani legitimate la Clubul Sportiv Scolar (CSS) Barlad au luat parte la competitia de profil „Cupa Vrancei”, organizata pe 2-3 noiembrie, la Focsani, judetul Vrancea. Concursul s-a adresat gimnastelor din categoria Junioare III, nivel II (10 ani), iar in urma celor doua zile de competitie, toate sportivele au revenit acasa cu medalii, atat la individual compus, cat si in finalele pe aparate.

Astfel, Bianca Balan a cucerit aurul la individual compus si la barna si bronzul la paralele, Ilinca Balan a luat bronz la individual si la barna, Anastasia Balaur a castigat aur la sol si bronz la sarituri, iar Ioana Balan a obtinut bronz la paralele.

„Toate fetitele au facut un concurs foarte bun si suntem mandri de faptul ca toate au urcat pe podium, intrucat au demonstrat ca sunt pregatite pentru Campionatul National de Junioare Individual, ce va avea loc intre 15-17 noiembrie, la Deva. Concursul se adreseaza sportiveler din categoriile Junioare III, nivel II, Junioare II si Junioare I. CSS Barlad va participa cu Bianca Balan, Ilinca Balan, Anastasia Balaur si Ioana Balan la categoria Junioare III, nivel II, cu Amalia Puflea la categoria Junioare II, nivel III si cu Daniela Trica la Junioare I”, ne-a declarat antrenoarea Ana Maria Iordache.

in afara de cele patru sportive antrenate de profesorii Ana Maria si Liviu Iordache, la „Cupa Vrancei” au concurat gimnaste de la cluburile CS Dinamo Bucuresti, CS Petrolul Ploiesti, CSS Buzau, SCM Bacau, CSS Sibiu, CSS 1 Constanta, CSS 2 Bucuresti si CSS Focsani. Concursul a fost organizat de CSS Focsani in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Vrancea si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2018/11/gimnastele-din-barlad-opt-medalii-la-cupa-vrancei-focsani.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.