Gaz Est Vaslui, recunoastere binemeritatã la Topul National al Firmelor Private din România

0

RECUNOASTERE… Gaz Est S.A. Vaslui ajunge, dupã ani de muncã si investitii în modernizare, pe cea mai înaltã treaptã a podiumului national: locul 1 în clasamentul national dupã productivitate, locul 1 dupã cifra de afaceri, locul 2 dupã performanta globalã si locul 4 dupã profitul brut.

Topul National al Firmelor Private din România, poate cel mai mare eveniment de business românesc, care analizeazã activitatea a peste 676.000 de firme i-a premiat, la finele sãptãmânii trecute, pe cei mai buni 600 antreprenori. Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România, în parteneriat cu Guvernul României si cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, a organizat cea de-a XXVI-a editie a acestei manifestãri de traditie pentru antreprenoriatul românesc, la care compania Gaz Est a primit o distinctie cu adevãrat valoroasã, fiind una din cele mai performante la nivel national. Este un clasament cu recunoastere internationalã, care transpune bunele practici europene si internationale din domeniu având la bazã informatiile furnizate de cãtre Oficiul National al Registrului Comertului, în functie de profitul brut, cifra de afaceri, productivitate si performantã globalã în afaceri. În topul national din acest an, întocmit cu multã rigurozitate si profesionalism, compania Gaz Est S.A. a ocupat, la categoria întreprinderi mijlocii, locul 1 în clasamentul national dupã productivitate, locul 1 dupã cifra de afaceri, locul 2 dupã performanta globalã si locul 4 dupã profitul brut. „Încã de la înfiintare, obiectivele companiei Gaz Est au fost ambitioase dar au fost întotdeauna orientate cãtre consumator si, mai ales, nu au fost etape arse artificial în dezvoltarea noastrã. De la un an la altul, ne-am dorit ca produsul final oferit clientilor sã reflecte un nivel tot mai înalt de calitate, asumându-ne adaptarea la o piatã a gazelor naturale aflatã în permanentã schimbare. Am acumulat valoare noi însine, individual si colectiv, pentru a putea aduce sigurantã si confort abonatilor nostri. Ne-am ales cu atentie partenerii de afaceri, am investit semnificativ în resursa umanã si în dotãri tehnologice moderne, am transformat extinderea retelei proprii de distributie a gazelor naturale într-un obiectiv central, constienti fiind de faptul cã aceste investitii aduc plus-valoare în nivelul de trai al oamenilor si, în ultimii 3 ani, ne-am extins activitatea de furnizare în aproape toate judetele tãrii. În prezent, dupã 15 ani de activitate, Gaz Est S.A. are 350 km de retea proprie de distributie si peste 35.000 de abonati. Se pare cã, într-adevãr, am reusit sã transformãm experienta acumulatã în expertizã si chiar suntem mândri când, în aceste clasamente nationale de prestigiu, GAZ EST S.A. ocupã primele locuri”, a spus managerul general al Gaz Est.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/gaz-est-vaslui-recunoastere-binemeritata-la-topul-national-al-firmelor-private-din-romania

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.