Poliţiştii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat cu dublă cetățenie, bulgară și R. Moldova, care a încercat să introducă ilegal în ţară 245 l de motorină.

În data de 24 octombrie a.c, în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară un bărbat S.A., în vârstă de 57 de ani, cu dublă cetățenie bulgară și R. Moldova, la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor marca Mercedes și o semiremorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunsă în diferite locuri ale semiremorcii, într-un rezervor suplimentar artizanal și în rezervorul pentru aditivi, cantitatea totală de 245 l motorină.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii întregii cantități de carburant descoperite, în valoare totală de 1.200 lei, sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei, precum și indisponibilizarea automarfarului până la plata amenzii.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:
Subcomisar de poliţie MIRICĂ IRINA

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.