START LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUDO DESTINAT LUCRĂTORILOR MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE
– EDIȚIA 2018 –

Astăzi s-a dat startul Campionatului Național de Judo destinat lucrătorilor Ministerului Afacerilor Interne – ediția 2018, activitate organizată de Centrul Cultural al MAI împreună cu reprezentanții structurilor teritoriale de Poliție, Jandarmerie, Situații de Urgență și Poliție de Frontieră.

Festivitatea de deschidere a Campionatului Național de Judo destinat lucrătorilor Ministerul Afacerilor Interne a avut loc astăzi la Sala Sporturilor din municipiului Vaslui.

Startul competiției a fost dat de subprefectul județului Vaslui, domnul Mircea Gologan. Alături de acesta au fost prezenți șefii tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județ precum și primarul municipiului Vaslui, domnul inginer Vasile Pavăl.
Competiția a adunat la start peste 70 de participanți din cadrul structurilor de poliție, jandarmerie, situații de urgență și poliție de frontieră și 10 arbitri oficiali.

Timp de 2 zile, concurenții, femei și bărbați se vor întrece pe categorii de vârstă și greutate.
Premierea câștigătorilor va avea loc joi, 18 octombrie a.c., de la ora 12.30.

Judo reprezintă o artă marțială japoneză modernă transformată în sport. Principiile sale se bazează pe folosirea abilităților tehnico-tactice în locul forței brute.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN

VASLUI

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.