Roxana, fetița din Vaslui care își dorea să mănânce piure cu friptură, ajutată de pompieri. Ce îi duc în dar

0

17 Oct. 2018 13:26

Roxana, fetița din Vaslui care își dorea să mănânce piure cu friptură, este ajutată și de pompierii din Vaslui. Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui s-au mobilizat în sprijinul fetiței și cei cinci frați ai săi din Negrești, crescuți cu greu de tată, cu rechizite și alimente.

Plutonierul major Andrei Ghiorghies și câțiva colegi au strâns deja alimente și rechizite și au făcut apel și la bunăvoința publică pentru ca pachetele să fie cât mai voluminoase, relatează

‘Suntem pregătiți sa le ducem alimente, rechizite, materiale de construcții și împreuna cu prietenii, colegii de serviciu să participăm la tencuitul casei, turnatul șapei sau orice alta muncă e nevoie pentru finalizarea construcției casei în timp cât mai scurt, ca pana de sărbători cei mici să se bucure de noua locuință. Oricine dorește să dea o mână de ajutor este binevenit în echipa noastră! Copii,venim sa va ajutăm!’ a scris Andrei Ghiorghies pe facebook.

, a demarat construcția unei locuințe noi, numai că banii proveniți din donații s-au terminat și casa nu a putut fi terminată. Inițiativa a fost preluată și de asociația Casa Share, care continuă lucrările de construcție.

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/roxana-fetita-din-vaslui-care-isi-dorea-sa-manance-piure-cu-friptura-ajutata-de-pompieri-ce-ii-duc-dar-2426924

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.