CAZURI SI NECAZURI… Ieri dupã amiazã, vineri, pe 13 iulie, ceasul rãu a fost între orele 16.30 si 17.30. Douã persoane au fost înjunghiate si au ajuns în stare criticã la spitalul din Bârlad. Primul caz este cel al unui patron din Bârlad, Marius Alexandru, de 44 de ani, care a fost înjunghiat de un recidivist, Costel Iftimie, de 31 de ani, ce avea interdictie de a intra în barul acestuia. Marius Alexandru a ajuns la spital direct pe masa de operatie, viata sa fiind pusã în pericol. Al doilea caz este al unei femei, de 50 de ani, Mitrita C., din comuna Zorleni, sat Popeni, care a fost bãtutã de fiica ei, dupã o ceartã, iar când fata nervoasã a dat cu pumnul în geamul de la usã, cioburile au „aterizat” în piciorul mamei! Politia a deschis doar în primul caz dosar penal pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente, urmând ca, în functie de rezultatele medico-legale, sã fie fãcutã încadrarea juridicã. În ce priveste cazul de la Popeni, politia a deschis dosar penal pentru distrugere si violentã domesticã.

Ieri, în Bârlad au avut loc în decurs de o orã, douã cazuri grave, care se puteau termina cu crime. Ce mai, o adevãratã zi de vineri, 13, ceasul rãu, pisica neagrã! Primul caz este cel mai grav. Într-un bar din cartierul Podeni, cunoscut ca fiind „La umbrelute” de pe strada Al. Vlahutã, un recidivist, cunoscut Politiei, pentru comportamentul violent si în permanentã conflictual, Costel Iftimie, a înjunghiat în gât un patron. Omul detine barul de pe strada Al. Vlahutã, iar aici Costel Iftimie mai fãcuse scandal si altãdatã, motiv pentru care avea deja emisã o interdictie de a mai pãtrunde în acel loc. Ieri, în jurul orelor 16.00, sfidând interdictia, a venit din nou la bar pus pe scandal, iar patronul a refuzat sã îl primeascã. Iftimie nu a stat pe gânduri, a scos un cutit si l-a lovit pe patronul Marius Alexandru, în vârstã de 44 de ani, la nivelul gâtului. A fost sunatã Ambulanta, la 112, iar victima a fost transportatã de urgentã la Spital, fiind bãgatã imediat în operatie. „A fost adus în soc hemoragic, având o plagã înjughiatã complexã, în regiunea axialã stânga, cu afectarea plexului brahial. A fost bãgat în operatie, unde medicul Georgel Oanea a lucrat douã ore, pacientul fiind în soc hemoragic. S-a oprit hemoragia, dar are afectate artera, venele, nervii si a fost stabilizat. Va fi trimis de urgentã la Iasi la Clinica de Chirurgie vascularã, unde va fi operat de specilistii în chirurgie vascularã. Starea pacientului este gravã, dar stabilã”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

Si-a bãtut mama de la o ceartã stupidã si aproape cã a înjunghiat-o

La nici o orã de la primul caz, ambulanta Bârlad a fost solicitatã în satul Popeni, comuna Zorleni, unde dupã un scandal monstru în familia unei femei de 50 de ani, Mitrita C., fata acesteia a lovit-o cu pumnul în ochi, dupã care a dat cu pumnul în geamul de la o usã. Sticla spartã de la geam a sãrit în toate pãrtile, dar câteva cioburi au aterizat înfingându-se în piciorul femeii, mai precis în gambã, fiind solicitatã ambulanta, care a transportat-o la spitalul din Bârlad. „Femeia avea ochiul stând cu echimozã, iar gamba era afectatã de câteva tãieturi. Din declaratia ei reiese cã tãieturile provin de la cioburile unui geam spart în timpul certei de cãtre fiica ei.”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtãtorul de cuvânt al Spitalului din Bârlad.

Politia face cercetãri pentru loviri si alte violente

„În primul caz, cel cu înjunghierea din Bârlad, politia a deschis dosar penal pentru loviri si alte violente, iar în functie de rezultatul medico-legal se va face încadrarea juridicã. În al doilea caz, cel din Popeni, politia a deschis un dosar penal în care se fac cercetãri pentru infractiunile de distrugere si violentã în familie”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/vineri-ziua-13-ceasul-rau-la-barlad-patron-injunghiat-de-un-recidivist-femeie-batuta-de-fiica

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.